Софийска районна прокуратура се самосезира по повод информацията, оповестена от

...
Софийска районна прокуратура се самосезира по повод информацията, оповестена от
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за проявеното насилие срещу актрисата Диана Димитрова

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка информацията, оповестена от актрисата Диана Димитрова в профила й в обществената мрежа " Facebook ", в която се твърди, че преди 5 години по време на фотоси е станала жертва на принуждение, оповестиха от държавното обвиняване.

 Актрисата Диана Димитрова разгласи, че е станала жертва на принуждение на снимачната площадка Виж още

Вече е формирана кореспонденция и СРП стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Диана Димитрова, с цел да даде детайлности за случая. От прокуратурата допълват, че сведения ще бъдат снети и от всички лица, които актрисата уточни и имат отношение към случилото се.

Вчера в обява, съпроводена от четири фотоси, показващи нанесените ѝ пострадвания, Диана Димитрова изясни как преди 5 години е била физически измъчвана от собствен известен сътрудник, освен това в наличието на целия екип на продукцията, в която е взела участие по това време. Въпреки че актрисата разказва в детайли случилото се, тя не разкри самоличността на своя принудител.

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си? Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано? Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново?! И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", написа Димитрова.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент, прецизират от Софийската районна прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР