*** София От 10:00 ч. в Гранд хотел, София Национален клуб на

...
***
София
От 10:00 ч. в Гранд хотел, София Национален клуб на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 март 2022 г.

***

София

От 10:00 ч. в Гранд хотел, София Национален клуб на дамите към Политическа партия „ Демократи за мощна България “, взаимно с Фондация „ Конрад Аденауер “, ще организира конференция на тематика „ Насилието в фамилията и

общността - предварителна защита и правозащитни механизми “.

***

София

В 12.00 ч., в постройката на Столичната община на ул. " Московска " 33, публично предверие, по отношение на оповестяване новите лица на самодейност „ София – европейска столица на спорта “ за 2022 година, кметът Йорданка Фандъкова ще връчи специфични призове на състезателката по планинско колоездене Изабела Янкова и на таекуондиста Калоян Бинев.

***

София

От 14:30 ч., в зала 4 в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър “ №1, комисията по туризъм ще организира постоянно съвещание.

***

София

От 15:00 ч. президентът Румен Радев ще посети Института по роботика на Българската академия на науките, където ще се запознае на място с построения по оперативна стратегия “Наука и обучение за образован растеж” 2014-2020 година Център за подготвеност „ Квантови връзки и интелигентни системи за сигурност и ръководство на риска “. Пред президента ще бъде показана активността на Центъра, разработваните от него системи, както и Националния проект на България за квантова информационна инфраструктура.

***

София

Сдружение „ Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива “ провежда полемика „ Пазара на горива - транспарантна и предвидима, конкурентна бизнес среда, за обективни цени и облекчение на потреблението “. Във форума са поканени да вземат присъединяване министър-председателят на Р България Г-н Кирил Петков, както и ръководителите на отрасловите ведомства, ангажирани с администрирането и контрола на бранша, също и представители на гражданското общество, в лицето на представителни браншови и работодателски организации.

***

Видин

От 11:00 ч., в Медийния център на партерния етаж в постройката на общинската администрация, ще бъде предоставена част от подаяние (противогази и ботуши), което Община Видин получи със съдействието на проф. Валентин Джонов, за потребностите на РД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

***

Враца

От 10:00 ч., в ж.к „ Дъбника “, бл. 34, сутерен, зам.-генералният шеф на БЧК доктор Надежда Тодоровска и кметът на община Враца Калин Каменов публично ще открият първия в страната Контролно-комуникационен център (ККЦ) за даване на услугите телеасистенция и телекеър. Те са подобаващи за възрастни хора над 50 година с хронични болести и трайни увреждания.

***

Благоевград

Председателят на Комисията за отбрана на персоналните данни Венцислав Караджов ще изнесе обществена лекция в ЮЗУ „ Неофит Рилски “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР