Софиянци, пък и не само те, са добре запознати с

...
Софиянци, пък и не само те, са добре запознати с
Коментари Харесай

Автобус от градския транспорт в Бразилия се разцепи в движение

Софиянци, пък и освен те, са добре осведомени с дългите пътнически рейсове от градския превоз. Тези потребни возила с мека връзка, които дават опция за превозването на повече хора и са комфортни за качване и слизане, написа flagman.bg. Да не приказваме за митичното " колело " на Икаруса в свръзката сред двете елементи на машината, което неведнъж се е превръщало в особено място за празненство на възпитаници или просто за хора, които желаят да извадят книгата и да прочетат още някой ред по време на пътуването. За благополучие не е имало сходни хора в случката от видеото. Тя се развива в Бразилия и е много стряскаща. Подобен рейс с мека връзка от градския превоз явно има някакъв механически проблем, тъй като се разцепва като зелка по средата.


Авторът на видеото твърди, че е видял, че има някакъв проблем с возилото - може би блокирани задни колела или просто странни звуци. Това е и било повода да извади телефона си и да стартира да снима, очаквайки събитието. И то идва, освен това с гръм и тропот!

По принцип не би трябвало това да е допустимо, тъй като под гумената хармоника рейсовете са свързани с много здрави преносими детайли. Добрата вест е, че потърпевши няма, а и рейсът е относително празен. Травмите от сходен случай обаче могат да бъдат душевен и то за много дълго време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР