Софиянка не попадна на майстори за колата си. Жената се

...
Софиянка не попадна на майстори за колата си. Жената се
Коментари Харесай

Жена даде над 1000 лв. за ремонт на колата си, прибра я с репатрак ВИДЕО

Софиянка не попадна на майстори за колата си. Жената се наложи да загуби доста време и пари по автомобила си, който в последна сметка прибрала на платформа, сподели тя за GlasNews.bg.

Ради показа, че отишла в предложен из форумите сервиз в квартал „ Люлин “ на ул. „ Жак Дюкло “. Тя желала да ѝ бъдат заменени лагер, семеринг, пружина, ламбда сонди, ремък и дискове. Разбрали се, че колата ще бъде подготвена във вторник вечерта. Отивайки обаче, дамата заварва возилото си към момента вдигнато и разглобено, а различен занаятчия се занимавал с ремонта.

„ Позвъних на майстора Георги Хабиб, който трябваше да я прави, защото не беше в сервиза, не му споделих къде съм, а той ме увери, че всичко е заменено и до час ще е подготвена, “ сподели тя.

Оказва, се, че единствените заменени елементи са два диска и накладки. Ради е дала 250 лв. авансово за елементи, в следствие се оказва, че би трябвало да се сменят задна пружина, дискове и пистов ремък, за което ще би трябвало да заплати още 900 лв..

В последна сметка резултатът от намесата на майсторите е: заменени единствено два диска и накладки. А дамата е платила за всичко! Тя е снимала няколко видеоклипа, с цел да онагледи диалозите и обстановката по ремонта на пежото ѝ.

„ Пружината си беше остарялата, ландба сондите си бяха старите, нямаше тип да е сваляна скоростната кутия с цел да е заменен семеринга. Не беше свалено нищо от горната част на автомобила. На въпроса, за какво ми смъква катализатора, въпросния човек отговори, че го поставя. Бил е свален. Питах за какво, той отговори, че с цел да се сменят сондите. Е да, само че те си бяха старите, моите, “ споделя тя.

И добавя: „ При промяната на ремъка, очевидно са счупили ролката, тъй като когато въпреки всичко си потеглих, на към 3 км от въпросния сервиз тя изтрака, колата ми загря, бяха източили водата и не я бяха обезвъздушили. по-късно и аз се Прибрах се с рапатрак. Многократно му звънях, само че си подвига телефона. “

„ Към настоящия миг се оказва, че нито са сменили семеринг, нито пружина, нито лагер, нито сонди за ремъка, е ясно, че и ролка в допълнение смених. Доста пари оставих и най-после със рапатрак и счупена кола. Това получих от тези " майстори " клипчетата демонстрират доста ясно, какво се случи, “ добавя възмутената жена.

Тя е решена, че няма да остави нещата по този начин. Ще подаде тъжба до прокуратурата.

Вижте и сниманите видеа:





От GlasNews.bg сме подготвени да дадем право на отговор от сервиза в „ Люлин “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР