София. За мен и чест и удоволствие да мога да

...
София. За мен и чест и удоволствие да мога да
Коментари Харесай

Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Чест и удоволствие е да мога да ви поздравя за 30-годишнината на КТ „Подкрепа“ - синдиката, донесъл свободата

София. За мен и чест и наслаждение да мога да ви поздравя с 30-годишнината на синдиката донесъл свободата. Това сподели на откриването на X-тият юбилеен конгрес на Конфедерация на труда „ Подкрепа ” президентът на синдиката Димитър Манолов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ За хубаво или за неприятно то всички, които започнаха битката за независимост, останахме единствено ние. 30 години на някого се виждат доста време. Хубаво е, че в тази зала има хора, които са на по-малко от 30 години. Но за 30 години ние изминахме доста дълъг път - побеждавахме, губихме, печелехме, грешихме и се развивахме напред в името на хората, които са ни дали своят вот своето доверие “, съобщи Манолов.
Хората, които ни подлагат на критика и споделят къде са синдикатите, не си дават сметка, че синдикатите не сме аз и хората на тези столове, а са всички хора, които са ни изпратили да пазиме техните ползи, добави той.
„ Тази битка, тази тежка орис, която сме поели от време на време ни дава положителни плодове, от време на време ни натъжава, от време на време ни оскърбява, само че значимото е, че тази битка би трябвало постоянно да продължава, тъй като нищо в този живот не се получава безплатно “, сподели още президентът на синдиката.
Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР