София. Японската агенция за външна търговия (JETRO) разпространи през уеб

...
София. Японската агенция за външна търговия (JETRO) разпространи през уеб
Коментари Харесай

Японската агенция за външна търговия разпространи филм за зоната в Божурище след проведения през юни в София българо-японски бизнес форум

София. Японската организация за външна търговия (JETRO) популяризира през уеб канала си и в обществените мрежи филм за България след извършения през юни в София българо-японски бизнес конгрес. Това оповестиха от пресцентъра на „ Национална компания индустриални зони “ .
Значително място във видеото е отделено на визитата на японската бизнес делегация, формирана от представители на над 30 компании от Страната на изгряващото слънце, в Икономическа зона София – Божурище. Зоната е благосъстоятелност и се ръководи от „ Национална компания индустриални зони “.
Гостите от Япония разгледаха индустриалния парк и се срещнаха както с неговата към този момент съвсем построена първа част, по този начин и с интереса на български и задгранични компании да нареждат бизнеса си в него и с вероятностите за бъдещото му развиване.
Делегацията посети индустриалната база на един от вложителите в икономическата зона в Божурище – българската високотехнологична компания Volacom, която показа продуктите си.
Японската организация за външна търговия (ДЖЕТРО) е основана от японското държавно управление като основна организация за реализиране на външнотърговската политика на Япония. Основен фокус в работата ѝ е поощряване на директните задгранични вложения в Япония, както и на търговията и бизнеса на страната с останалия свят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР