София. ВиК операторът въвежда три нови дигитални услуги. Това каза

...
София. ВиК операторът въвежда три нови дигитални услуги. Това каза
Коментари Харесай

Васил Тренев, изпълнителен директор на „Софийска вода“: ВиК операторът въвежда три нови дигитални услуги

София. ВиК операторът вкарва три нови цифрови услуги. Това сподели изпълнителният шеф на „ Софийска вода “ Васил Тренев по време на брифинг за показване на цифрови услуги на сдружението, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ С тези услуги ние целим повишението на потребителската задоволеност и качеството на обслужване на нашите клиенти. Всички знаем максимата, че времето е скъпо “, съобщи Васил Тренев. Той уточни, че времето, което потребителите отделят за битови задания, би трябвало да бъде понижено и според от това хората може да го използваме за напълно други неща, които биха довели до възстановяване на качеството на техния живот. „ Причината, заради, която се опитваме да създадем тези нововъведения е да бъдат нашите услуги и взаимоотношенията ни към клиентите по-леки, по-подредени и по-удобни “, означи изпълнителният шеф на „ Софийска вода “.
По думите му трите услуги, които вкарва „ Софийска вода “ са: система посредством водомер с модул за отдалечено отчитане, който изпраща данни за приемащите количества вода вкъщи всекидневно, сменяне на партиди онлайн, електронна фактура, която не е нова, само че има нов метод, който икономисва време.
„ Искам да ви уверя, че всички тези нови благоприятни условия, които представяме на клиентите са за по-качествени, по-удобни и надеждни услуги, към които е ориентирана капиталовата стратегия на „ Софийска вода “. Тя е освен в посока да доставяме качествена питейна вода на нашите клиенти, само че и надлежно да имат вяра на нас и да им е прелестно да поддържат връзка с нас “, сподели още той.
Ирина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР