София. Въз основа на дългогодишния си опит на пазара за

...
София. Въз основа на дългогодишния си опит на пазара за
Коментари Харесай

„Евро Ферт“ отново провежда политика в подкрепа на земеделските производители

София. Въз основа на дългогодишния си опит на пазара за търговия с минерални торове, „ Евро Ферт “ АД схваща потребностите на българския земеделец. И с повишаването им, се усилва и потребността от смяна в метода на работа. Именно заради тази причина компанията взе решение да промени политиката си по отношение на земеделските производители. Това оповестиха от „ Евро Ферт “ .
„ Обръщаме се към всички интензивно работещи фермери, които имат интерес да се развиват в този бранш. Ние от „ Евро Ферт “ АД – Димитровград заявяваме своята подготвеност да отговаряме на Вашите потребности и потребности. Вярваме, че единствено с рационално потребление на торове в подобаващия миг, може да се реализиран оптимални резултати при добива. От тази позиция, ние можем да Ви дадем подобаващия съвет, да създадем за Вас почвен разбор, да изработим проект за сеитбооборот и наторяване и да Ви предложим първокласен артикул на българския производител „ Неохим “ АД “, сподели ръководителят на Съвета на шефовете на компанията Йордан Стойков, който е и агроном с дълготраен опит.
„ Въпреки че минералните торове са един от най-мощните агротехнически фактори за увеличение на добивите от единица повърхност, е належащо да се знае, че, с цел да бъдат оптимално ефикасни, би трябвало да се ползват в несъмнено време и в количества по отношение на типа на растението и състава на почвата. Затова „ Евро Ферт “ АД предлага тези услуги изцяло гратис “, добави Стойков.
Дълготрайното поддържане на почвеното изобилие изисква и обезпечаването на баланс на питателните субстанции в почвата, което е допустимо единствено посредством потребление на торове. Йордан Стойков посочи, че не всички обаче са подобаващи за нашите географски ширини. Затова при избора на такива, той поучава земеделските производители да се съветват със експерти. Стойков напомни, че компанията предлага един от най-качествените артикули на пазара - амониев нитрат „ Неоферт “ на потвърдения производител „ Неохим “ АД – Димитровград. За да се отличава от другите компании, амониевия нитрат на компанията с повече от 60-годишен опит в производството на торове, е в сини торби и бегси.
„ Въпреки че през последните години „ Евро Ферт “ АД понижи връзката си с крайните клиенти, това не значи, че е обърнала тил на земеделските производители. Напротив, увлечени в политиката си по разпространение на новостите в земеделието, подкрепяне на аграрното обучение и битката с данъчната и административната тежести в бранша, която водихме дружно с „ Неохим “ АД, ние се стремяхме да работим в интерес на всички свои клиенти за възстановяване положението на бранша “, разяснява Стойков.
„ Естествено, като комерсиална компания, ние имаме упоритостта да осъществяваме повече стока посредством крупните си клиенти, с които се надяваме да работим по-активно. Но на същото равнище по значимост за нас са и земеделските производители, които имат предпочитание да закупят от „ Евро Ферт “ един, два, три или повече тона торове. Казвам го, тъй като в дългогодишното си битие, ние доказахме, че държим на хората без значение дали те ще извършат покупка за 400 или 40 000 лева “, безапелационен бе ръководителя на Съвета на шефовете. Той разясни, че, с цел да усъвършенства връзката със своите клиенти, компанията моли земеделските производители да се разпознават пред чиновниците й по време на ревютата, в които взе участие тя, да позвънят в офиса на телефон 0391 65 250 или да се свържат посредством „ Facebook “ на страницата Евро Ферт АД - тук.
„ И с цел да потвърдим положителните си планове към всички аграрни производители, твърдо заявяваме, че потърсилите контакт с нас, ще получат отстъпки, които ще се договарят самостоятелно, съгласно декларираните количества. Отново ще припомня, че ние можем да предложим първокласен артикул, направен в отговор на потребностите на растенията, създаден от „ Неохим “ АД “, заяви Йордан Стойков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР