София. Вървим обединени и със силна програма. Това заяви пред

...
София. Вървим обединени и със силна програма. Това заяви пред
Коментари Харесай

Стефан Бурджев, БСП: Вървим обединени и със силна програма

София. Вървим обединени и със мощна стратегия. Това съобщи пред Българска национална телевизия секретарят на Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия Стефан Бурджев, оповестиха от пресцентъра на партията .

“Водачите на листи бяха подредени по отношение на номинациите от районите и профилите, които би трябвало да имат водачите в парламентарната група.
Това е сложен развой, само че се откри баланс ”, сподели той.

“Разширяваме левия фронт от съдружни сътрудници. Желанието ни е посредством него да поведем българските жители и да осъществяваме нашите политики за по-добро бъдеще. Обедини ни желанието за смяна, тъй като обществото има потребност от обществена правдивост и по-леви решения. Даваме сигнал, че вървим обединено и с ясни и безапелационни послания. ”, акцентира социалистът.

Той подчертава на мощната стратегия на Българска социалистическа партия: преизчисляване на всички пенсии, лечебните заведения да не са търговски сдружения, един учебник по всички предмети, закриване на Специализирания съд и прокуратура.

Относно новите членове на Изпълнителното бюро Бурджев посочи, че те са подбрани на районен принцип, като той дублира шестте района на обмисляне в страната.

Попитан за множеството стремежи за водачи на листи, Стефан Бурджев разяснява, че би трябвало да се играе отборно. Той добави, че не постоянно шумът е еднакъв на желанието. Секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия уточни, че в случай че бъде определен в листите е решил да работи преференциално и по този начин да подкрепи листата и общия резултат, без да има искания за водаческо място: “Най-лесно е да сме афектирани. Местата за водачи са единствено 31, а желанията са в пъти повече. Важното е да работим за общия проект, а не за персоналните си стремежи. ”

Стефан Бурджев акцентира, че в доста области е открит баланс и даде образец с Перник: “За листата в Перник бе извършена среща сред досегашния лидер, ръководителя на партията, Изпълнителното бюро и управлението на БСП-Перник. След първичното отвращение Стоян Мирчев да бъде лидер там, след 1 месец акция той е одобряван обикновено от по-голямата част от хората.
Там салдото бе открит за това, че грешката, която допуснахме е втора позиция да бъде гражданска квота, а не човек препоръчан от локалната организация. Сега ще поправяме тази неточност ”, бе безапелационен Бурджев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР