София. В незабравима вечер за старозагорци се превърна премиерата на

...
София. В незабравима вечер за старозагорци се превърна премиерата на
Коментари Харесай

Кметът Живко Тодоров: Стефан Данаилов е велик човек и приятел на Стара Загора

София. В незабравима вечер за старозагорци се трансформира премиерата на книгата „ Романът на моя живот “ на Стефан Данаилов. В залата на Операта пристигнаха млади и остарели, с цел да видят и чуят своя любим. Присъства и кметът на Стара Загора Живко Тодоров, както и заместниците му Йордан Николов, Иванка Сотирова, Красимира Чахова и Янчо Калоянов. Това оповестиха от Общината .
„ Много одобрявам Стара Загора. Реших тук да покажа спектакъла, с който моите студенти ме изненадаха на 75-годишнината ми. Играл съм на сцената на Операта, преди да изгори. Затова доста ме заболя, когато стана белята. Няма нищо по-страшно от това да се възпламени сцена “, показа Стефан Данаилов. Затова като министър направил всичко допустимо да се дадат 1.5 млн. лева за възобновяване и.
С присъщия си бохемски изказ той описа случки от визитите си в Стара Загора - по какъв начин като млад отишъл на посещаване в болничното заведение и доста му харесали старозагорските медицински сестри, та чак бил подготвен да се разболее, с цел да остане да го лекуват.
„ Аз съм доста благополучен, че съм тук, моят живот беше повече радостен, в сравнение с печален “, показа обичаният артист.
Той предложения на сцената кмета на Стара Загора Живко Тодоров, с чието подпомагане се реализира премиерата на книгата му.
„ Чувствам се обезпокоен в компанията на такава велика персона, усещам се като възпитаник. Стефан Данаилов е човек и другар на Стара Загора. Благодарим му, че е при нас, желая да го поздравя за всичко, което направи за България и за Стара Загора “, сподели Живко Тодоров. Той също напомни заслугата на Данаилов за възобновяване постройката на Операта. „ Мислих си, по какъв начин може един толкоз популярен човек да бъде толкоз земен. Това просто е Стефан Данаилов “, добави градоначалникът.
На сцената излезе и старозагорският народен представител Драгомир Стойнев, който съобщи, че Стефан Данаилов е неговият мастер в политиката.
Учениците на великия артист показаха елементи от книгата с разкази за живота му от първото присъединяване във кино лентата „ Следите остават “ до последните години от неповторимия му живот.
С нестихващи овации препълнената зала благодари на Стефан Данаилов за невероятната вечер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР