София. Това, което се случи днес е поредното дъно, което

...
София. Това, което се случи днес е поредното дъно, което
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ - СДС: Това, което се случи днес е поредното дъно, което достигнаха новите варвали в 46-ото Народно събрание

София. Това, което се случи през днешния ден е следващото дъно, което доближиха новите варвали в 46-ото Народно заседание. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Пред вас е цялата ПГ на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Пред вас сме 63 индивида, които съставляват над 600 000 български гласоподаватели. По силата на Конституцията всеки един от нас съставлява и целият български народ. Нещо неприемливо се случи в пленарната зала преди минути. Тези 600 000 български жители и ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили беше лишена посредством гласоподаване от посланичество в една от краткотрайните комисии на Народното събрание. Считаме, че това е жестоко потъпкване на демократичния ред в парламентарната република, в която всеки един депутат може да бъде избиран, в който и да е управителен орган на Народното събрание и в състава на която и да е краткотрайна или непрекъсната комисия на Народното събрание. До този миг, в никакъв случай, никой не си е разрешавал, да гласоподава срещу волята на избрана парламентарна група за личен състав. Каквито и несъгласия да е имало, постоянно парламентарната зала, се е съобразявала с мнението на управлението на парламентарна група за излъчен техен представител ", акцентира Десислава Атанасова.

Томислав Дончев от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили дефинира случилото се като болшевизъм.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР