София. Световният таекуондо елит се събра в София, където днес

...
София. Световният таекуондо елит се събра в София, където днес
Коментари Харесай

София събра елита на Световния спорт и Таекуондо

София. Световният таекуондо хайлайф се събра в София, където през днешния ден се организира Генералната Асамблея на международната федерация. Домакин на най - високия конгрес в таекуондото е България, в лицето на родната федерация. Лидерите на БФТ Слави Бинев и Георги Папазки още нощес взеха присъединяване в Общото заседание на Европейския Таекуондо съюз, чиито зам ръководител е Слави Бинев.

Между двете международни шампионати за кадети и юноши и девойки, Генералната Асамблея взе основни решения за развиването на спорта. Още със старта на събитието Президентът на Световната Федерация доктор Чунгуон Чо удостои Слави Бинев с отличие в символ на благодарност и почитание към съвършената организация на семействата на две те международни шампионати и Генерална асамблея в една страна и в една година събития.

Събранието на World Taekwondo е единствено ден преди грандиозното разкриване на Световните шампионати, които стартираха на 28 юли и ще продължат да пълнят зала Арена Армеец до 7ми август.

Не изпускайте и най - удивителното бойно шоу в света, на следващия ден 02.08.2022г. от 17.15 зала Арена Армеец, където демонстративният тим на World Taekwondo ще спре дъха ви. Специалният посетител на събитието е легендата Христо Стоичков. Той ще ви радва с наличието си на събитията които са под патронажа на Президента на Република България господин Румен Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР