София. Служители на Дирекция Противодействие на престъпността през държавната граница“

...
София. Служители на Дирекция Противодействие на престъпността през държавната граница“
Коментари Харесай

МВР: Гранични полицаи разкриха нелегален цех за производство на тютюневи изделия в столицата, задържани са двама мъже

София. Служители на Дирекция „ Противодействие на престъпността през държавната граница “ и отдел „ Разследване “ в ГДГП организираха профилирана полицейска интервенция за инспекция на информация за държане и разпространяване на акцизни артикули. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Инспектирани са два адреса на територията на София. В резултат на процесуално-следствените дейности в складови пространства в покрайнините на столицата са открити и конфискувани 528 кг тютюн в друга степен на обработка, както и машини за произвеждане и пакетиране на тютюневи произведения и консумативи за възстановяване на качеството на тютюна. Граничните служители на реда са разкрили още 16 бали и 34 чувала с тютюн, които също са конфискувани. Назначени са експертизи, резултатът от които ще дефинира точното количество тютюн.
Като съпричастни към противозаконната активност са арестувани двама мъже от София - Г. С. (на 45 г.) и Р.Я.(на 26 г.), и 42-годишен сирийски жител - със статут за престояване в България.
Работата по случая продължава, организират се спомагателни оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности за документиране на незаконната активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР