София. След обществен натиск и забавяне от 100 дни правителството

...
София. След обществен натиск и забавяне от 100 дни правителството
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев, БСП - София: Управленската програма на правителството е пожелателно писмо до дядо Мраз

София. След публичен напън и закъснение от 100 дни държавното управление показа управническата си стратегия. Да има няколкостотин цели опонира на здравия разсъдък, който си слага от 2 до 5 цели. Това приказва, че държавното управление няма цели. Това не е управническа стратегия, а писмо до дядо Мраз по какъв начин да наподобява България. Липсват съответни периоди, цифри и отговорности. Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Румен Гечев, от приемната на Българска социалистическа партия – София, в предаването „ Какво работят за София софийските избраници? " по радио К2, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София .
Според него практиката на ГЕРБ е да показват бюджета като един счетоводен документ „ Дал Кольо, взел Кольо “, доходи и разноски. Липсват политики за вложения и дълготрайна тактика по какъв начин да наподобява българската стопанска система. Румен Гечев сподели, че не знае дали ръководещите ще одобряват протегнатата ръка на Българска социалистическа партия с рационални оферти по бюджета. “Дебатът за бюджет 2018 в България закъснява. ГЕРБ съзнателно бавят внасянето на бюджета, с цел да може този значим документ да се одобри във времето към Коледа, без съществени диспути ”, безапелационен е националният представител.
Проф. Гечев съобщи, че в бранш обучение държавното управление работи на парче и по политически аргументи. Правейки на пръв взор позитивна стъпка с нарастването на учителските заплати, се внасят диспропорции в образованието. Младите научни служащи ще получат по-малко или колкото един преподавател на село. Не може преподавателите във висшето обучение да са с по-малки заплати от преподавателите в начално и приблизително обучение. “Правителството ще накара преподавателите във ВУЗ-овете да изоставен и да отидат в учебните заведения, поради заплатите ”, сподели още Румен Гечев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР