София. Ситуацията на турската граница е нормална. Това каза служебният

...
София. Ситуацията на турската граница е нормална. Това каза служебният
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев: Ситуацията на турската граница е нормална

София. Ситуацията на турската граница е естествена. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ В такива дни като избори има повече сензитивност и говорене за това какво се и какво не се случва. От няколко дни там се организира профилирана интервенция. В тази връзка евентуално много хора изпитват стеснение, закъснение и хипотетично това може да докара до обвинявания, че се прави преднамерено. Не мисля, че казусът е подобен “, добави той.

Стефан Янев прикани българите да отидат до изборните секции, тъй като гласът на всеки от тях е значим. Според него хората би трябвало да изберат кандидат-президентската двойка, която въплъщава заложените в Конституцията и законите пълномощия.
„ За метода, по който ще бъде изразявана позицията на България във външната политика. За метода, по който се образува вътрешната политика. За метода, по който президентът извършва пълномощията си като висш главнокомандващ. Емоциите ни би трябвало да са съсредоточени върху това по какъв метод президентската двойка ще извърши заложеното в Конституцията обвързване да въплъщават единството на нацията “, уточни още служебният министър председател.
Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР