София. Ръководството и учениците на ПГЕ Джон Атанасов започнаха кампания

...
София. Ръководството и учениците на ПГЕ Джон Атанасов започнаха кампания
Коментари Харесай

Ръководството и учениците на ПГЕ Джон Атанасов започнаха кампания за събиране на средства за единадесетокласника Симеон Георгиев

София. Ръководството и учениците на ПГЕ " Джон Атанасов " започнаха акция за събиране на средства за единадесетокласника Симеон Георгиев, оповестиха от образователното заведение. Преди 2 седмици, при безразсъден случай с колело, момчето чупи прешлен на врата и се нуждае от незабавна животоспасяваща интервенция в Турция.

До момента са направени няколко хирургични интервенции в УМБАЛСМ " Н. Й. Пирогов ", само че положението на Симеон се утежнява до сериозно и изпада в будна кома. Това постанова той да бъде превозен със профилирана кола за спешна помощ до Турция, с вярата там лекарите да го спасят. Все още следва приемането и на планирана оферта с нужната за лекуване сума. С помощта на Моника Маринова следва образуване на дарителска акция.

„ Ще прикани другари, познати, както и всички донори, които се включиха в моята дарителска акция, да оказват помощ на Симо. Не съм се възстановила от интервенциите, само че ще се събера душевен и физически в името на едно дете, което познавам персонално и доста обичам. Дръжте се, благо семейство! Ще се оправим и ще спасим нашето прелестно и положително дете “, написа Мони в обществените мрежи.

Всеки, който желае да подари средства към сегашния миг, може да го направи по следните способи:

- С подаяние в особено поставените кутии в ПГЕ „ Джон Атанасов “ – повече информация може да получите от Юлиан Гецов /учител по физическо образование и спорт/ - 0886628743

С подаяние в персоналната сметка на майката на Симеон

IBAN: BG20UBBS80021031292840
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Виолета Стоянова Георгиева
Основание на превода: Дарение за лекуване
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР