София. Радваме се, че се връщате здрави. Поздравления за успешно

...
София. Радваме се, че се връщате здрави. Поздравления за успешно
Коментари Харесай

Военни медици с награди след успешна мисия в Мали

София. Радваме се, че се връщате здрави. Поздравления за сполучливо изпълнената задача. Получените от сътрудниците ни мнения са отлични, включително и във връзка с обстановката с COVID-19 в самата база – както при диагностиката, по този начин и при лекуването. Добрите оценки са голяма чест за България и за Българската войска. Това съобщи началникът на ВМА генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS при посрещането на завърналия се през вчерашния ден военномедицински екип, който изпълняваше задача в Мали, оповестиха от пресцентъра на ВМА .

Преди седмица военните медици предадоха алегорично щафетата на свои сътрудници, които в идващите 4 месеца ще подсигуряват Мисията на Европейския съюз за образование на силите за сигурност на Мали. Задачата им е да се грижат за здравето на персоналния състав на щаба на интервенцията, основан в столицата Бамако.

Мисията не беше лека, само че смеем да кажем, че беше сполучлива. Предадохме всички заключения, поучения и уроци на новия екип. Надяваме се, че ще им бъдат от изгода, обявиха медиците след връщането си на родна земя.

Истински Ви багодаря за труда, който положихте при осъществяването на Вашата задача. Отзивите от съдружните сътрудници за Вашата активност са извънредно позитивни, съобщи от своя страна командирът на Съвместното командване на силите генерал-майор Валери Цолов.

Медицинският екип получи оценки от министъра на защитата за високите достижения в службата, осъществяване на служебните отговорности в комплицирана конюнктура и за проявения висок професионализъм, отговорност и издръжливост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР