София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов се срещна с бившия министър на отбраната на Албания Фатмир Медиу

София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща с Фатмир Медиу, който е някогашен министър на защитата на Албания и сегашен депутат в албанския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на срещата бе разисквана политическата обстановка в Западните Балкани и опциите за усилване на парламентарното съдействие в бранш „ Сигурност “. „ Съвместната работа за справяне с общите провокации пред сигурността в района и в Европа е основна за триумфа на нашите старания, тъй като проблемите, пред които сме изправени, са с транснационален темперамент и дружно ще сме доста по-ефективни в противодействието на проведената престъпност, радикализацията, тероризма, контрабандата и миграционния напън “, акцентира Цветанов.
Двамата се сплотиха към мнението, че извънредно значим резултат от Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е слагането на европейската вероятност за страните от Западните Балкани на водещо място измежду акцентите в дневния ред на Европейски Съюз. Според Медиу европейският и евро-атлантическият път за развиване на района са без конкуренция, а ролята и поддръжката на България са основни. В срещата се включи и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ и член на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Пламен Нунев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР