*** София. От 9.30 часа в София Тех Парк, зала “The venue

...
***
София.
От 9.30 часа в София Тех Парк, зала “The venue
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 20 юни 2022 г.

***

София.

От 9.30 часа в София Тех Парк, зала “The venue " в постройка Инкубатор ще се организира кръгла маса „ Бъдещето на храните - подготвени ли сме?

***

София.

От 10:00 часа в хотел HYATT REGENCY SOFIA, зала „ Васил Левски “ ще се организира конференция: „ Граждански конвент за правораздаване в пет стъпки - НИЕ ЗНАЕМ!”, проведена от съдружие „ Ние идваме! “ Утвърдени адвокати и общественици ще дискутират пет основни тематики в правораздаването, които не се нуждаят от конституционно болшинство и могат да “отпушат” правосъдната промяна.

***

София.

От 10.00 часа в зала „ Максим “ на пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои финално събитие на „ Български гласове за Европа “, изпълнявана с поддръжката на Европейския парламент, в границите на Конференцията за бъдещето на Европа от ноември 2021 година до юни 2022 година

***

София.

От 11.00 часа в The Bookies, ул. „ Доспат “ №37, София ще се състои среща-дискусия на тематика: „ Независима публицистика в деяние – от Сенегал до Украйна “. Събитието се провежда във връзка Световния ден на бежанците.

***

София.

От 18.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира Представяне на ново издание на „ История славянобългарска “ от Паисий Хилендарски

***

София.

От 18.00 часа пред Президентството, „ Правосъдие за всеки “ провежда събитие под надпис „ Марш за европейска България – в отбрана на парламентаризма и демокрацията “.

***

Благоевград.

От 12.30 часа ще се състои среща с всички възпитаници от IX клас от ЕГ „ Акад. Людмил Стоянов “ – Благоевград по предварителна защита на наркомании.

***

Благоевград.

От 14.00 часа в зала № 5 на община Благоевград ще се състои постоянната конференция на Радослав Тасков-председател на Общински съвет Благоевград.

***

Варна.

От 18.00 часа в Арт салон, Радио Варна (малка зала), бул. „ Приморски “ 22 националният представител от “Демократична България” Ивайло Мирчев ще беседва с жители на Варна и региона.

***

Видин.

От 11.00 часа във Филиал Видин на Русенски университет " Ангел Кънчев " ще бъдат подписани тристранни контракти сред Русенския университет, МБАЛ " Света Петка " АД и студенти от Видин, признати в компетентност " медицински сестри " в районно управление (на МВР).

***

Видин.

От 11.00 часа в постройката на филиала на Русенския университет във Видин ще бъдат подписани първите контракти със студенти, които ще се образоват по медицински специалности „ Здравни грижи” във висшето образователно заведение.

***

Видин.

От 11.15 часа кметът на Община Видин ще организира среща с посланика на Кралство Испания в България Н.Пр. Алехандро Поланко. Срещата ще се състои в кабинета на кмета, на ет. 6 в постройката на общинската администрация, като ще имате опция да извършите протоколни фотоси първоначално.

***

Добрич.

От 10.00 часа в “Дом на науката и техниката”, ул. “Независимост” 14 националният представител от “Демократична България” Ивайло Мирчев ще беседва с жители на Добрич и региона.

***

Плевен.

От 15.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Плевен, пл. „ Възраждане “ №1, ет. 4 заместител министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще взе участие в кръгла маса в Плевен на тематика „ Държавни политики и резистентен бизнес “.

***

Пловдив.

От 11.00 часа в Международен панаир Пловдив вицепрезидентът Илияна Йотова ще взе участие в откриването на 10-ия Европейски конгрес на субектите на обществената и солидарната стопанска система.

***

Пловдив.

От 15.00 часа комисар Никола Шмит ще взе участие в Пловдив в откриването на 10-то издание на Европейския конгрес на субектите на обществената и солидарна стопанска система дружно вицепрезидента Илияна Йотова, министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков и кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Никола Шмит ще посети два обществени плана, осъществени с европейско финансиране - обществено дружество за хора с увреждания и общностен център за деца и фамилии от уязвими обществени групи.

***

Русе.

От 11.30 часа в Комплексния онкологичен център ще бъде показана съвременна техника, която ще се ползва на пациенти, които все още на лекуването си организират курс на химиотерапия. Апаратурата се употребява, с цел да предотврати рухването на косата по време на тази процедура. Това е първата здравна техника от този вид за Северна България.

***

Стара Загора.

От 10.30 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще се състои самодейността „ Създай. Играй. Прочети. Научи “ - лятна стратегия 2022 - до 27 юли

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69 ще се състои Вълшебна библиотека. Програма „ В страната на загадките “: Пътешествие в предишното – антична Месопотамия;. Моделиране със STEM конструктор; Арт работилничка „ Сръчковци”.

***

Хасково.

От 10.00 часа в хотел „ Родопи “, ще се организира районен конгрес в границите на национална застъпническа акция по план „ Ранно учене и развиване “ - част от народен план за подобряването на майчиното и детско здраве „ С грижа от 0 до 3 “.

***

Шумен.

От 14.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се организира съвещание Консултативен съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР