***София. От 11:00 часа Център за култура и дебат „Червената

...
***София. От 11:00 часа Център за култура и дебат „Червената
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 11 декември 2017

***
София.
От 11:00 часа Център за просвета и спор „ Червената къща „ Андрей Николов " ще се организира формалната гала по закриване на тазгодишното издание на стратегия „ Спортни гении " на „ Еврофутбол ".

***
София.
От 09.00 часа в зала „ Арена Армеец " ще се организира Национален шампионат за деца и младежи в риск под надпис „ Спортът наличен за всички деца ". Официалното награждаване е планувано за 13.00 часа.

***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Хованес М., Пламен Т. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група за отбягване заплащане на данъчни отговорности в огромни размери.

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Гриша Г., Данаил година и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Хованс М., Пламен Т. Владимир Р. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ценко Ч., Мартин Ч. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Абдула И., Мустафа Н. и Исмаил М., на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Добрин С., Георги П. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.15 часа във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи българският еврокомисар Мария Габриел ще взе участие в формалното разкриване на Digital journey лаборатория във висшето учебно заведение. От 10.40 часа в Аулата на висшето учебно заведение пред студенти, преподаватели и представители на IT-бизнеса тя ще показа обществена лекция на тематика " Съвременното обучение и цифровите технологии ".

***
София.
От 10.30 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Румен Х., Таня Х. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа Ръководствата на АБВ - София и Столичната младежка организация на партията ще дадат конференция в централата на политическата мощ на ул. „ Врабча " №23.

***
София.
От 11.00 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Васил Д., Паскалис Д. и Юксел Х., на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 12.00 часа в литературния клуб „ Перото " ще се организира церемонията по връчването на юбилейните десети годишни награди за принос към правата на индивида и правозащитността „ Човек на годината ", проведени от Българския хелзинкски комитет.

***
София.
От 12.00 часа в Националния политехнически музей - София ще се състои гала за връчване на документи за стипендии на Фондация „ ЕВРИКА " на студенти и възпитаници с изявени качества в науката и техниката.

***
София.
От 13.30 часа в постройката на Столична община кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, Комисарят по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел и ръководителя на фондация Webit Пламен Русев ще дадат конференция, на която ще разгласят какво следва по време на EU Digital and Innovation week (25 - 29 юни 2018г) в София, което се обрисува като най-значимото в Европа за 2018 събитие за технологии, нововъведения и политики, свързани с дигитализацията във всяка една сфера.

***
София.
От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Радослав К., Генчо П. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 2-ри състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Емил М., Лазарин Л. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Асен И., на който е повдигнато обвиняване за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Бахир Я. на който е повдигнато упрекнати за тероризъм с хулигански подбуди.

***
София.
От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Андрей З. Костадин Г и Николай Н., на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Даниел Б., Христо П. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в зала „ Сутерен " на Министерство на околната среда и водите ще се организира кръгла маса за плановете на решения на Министерски съвет за Национален парк „ Пирин " и за „ Ски зона Банско ".

***
София.
От 15.30 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава за кумулиране на наказванията по делото против Александър М.

***
София.
От 17.30 часа в изложбената зала „ Архиви " на Държавна организация „ Архиви " ще бъде показана пътуващата галерия „ Свидетели: Памет за концлагера „ Белене ".

***
София.
От 18.00 часа с бдение със свещи пред Китайското посолство (ул. „ Александър Фон Хумболт " 7) и кротичък митинг практикуващите Фалун Дафа в България ще отбележат Международния ден за човешки права.

***
София.
От 18.30 часа книгата „ Свидетелство за лирика " от Чеслав Милощ в превод на Богдан Глишев ще бъде показана в Литературен клуб „ Перото ".

***
София.
От 18.30 часа в „ Зала 42 " ще се състои представянето на книгата " С фрак... и потури " от Георги Джилянов.

***
София.
От 19.00 часа в зала „ Концертна " на Централния Военен клуб ще се организира десетото юбилейно издание на Церемонията по награждаване на спечелилите в състезанието „ ИТ управител на годината ".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде показан спектакълът на Нешка Робева „ Няма такова шоу ".

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Градския парк против ДГ „ Дружба " възпитаници от ПГ „ Цар Иван Асен II " ще възпламенят коледните светлини в парка.

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски " ще се организира концерт на музикална школа „ Станимака " - „ В очакване на Коледа ".

***
Асеновград.
От 18.00 часа в ресторант „ Станимака " ще стартира тържествена гала по връчване на премиите „ Спортист на годината 2017 ".

***
Благоевград.
От 11.30 часа в детския отдел на Регионалната библиотека „ Димитър Талев " ще бъдат показани представлението „ Коледен дух ".

***
Благоевград.
От 12.00 часа в в Градската художествена изложба порти ще отвори работилницата на Дядо Коледа.

***
Благоевград.
От 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград ще бъде сложено началото на една от най- предстоящите начинания - „ Часът на приказния повествовател ".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала „ Яворов " Биг Бенд- Благоевград ще зарадва поданици и посетители с обичаен коледен концерт.

***
Бургас.
От 10.00 часа общинският консултант от КП " Реформаторски блок " Живко Табаков ще има приемен ден за жители в централата на „ Движение България на жителите " на ул. „ Фердинандова " 2 Б.

***
Бургас.
От 10.30 часа националният представител от ГЕРБ Иван Вълков провежда приемна за жители в централата на партията на ул. „ Конт Андрованти 5 ".

***
Бургас.
От 11.30 часа в конферентна зала „ Ахело " на хотел „ Приморец " заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев ще взе участие в откриването на „ Бизнес ИНВЕСТ Форум " 2017 година, който се провежда от районната конструкция на КРИБ в Бургас.

***
Бургас.
От 19.30 часа в залата на Държавна опера - Бургас ще се състои концертът „ 12 коледни картички ".

***
Варна.
От 12.00 часа ародният представител от Политическа партия ГЕРБ Павел Христов провежда приемна за жители в клуба на партията на ул. „ Г. Бенковски " №1.

***
Варна.
От 13.30 часа народните представители от ПГ „ Българска социалистическа партия за България " проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов ще се срещнат с жители в централата на Българска социалистическа партия на ул. „ Македония " 33.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа, в заседателната зала на Областна администрация - Велико Търново, Сдружението на кметовете на кметства и кметски наместници на обитаеми места в област Велико Търново провежда работна среща с народните представители от района.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа в Зала 306 на Община Велико Търново ще бъде извършено съвещание на комисията, която избира състезател на годината.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов " ще се състои коледен концерт на струнен оркестър „ Колегиум Силания " с живописен началник Дочка Михова.

***
Видин.
От 10.00 часа националният представител от Политическа партия ГЕРБ Владимир Тошев провежда открита приемна за жители в офиса на партията на ул. „ Дунавска " №1.

***
Видин.
От 12.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев ще даде конференция по настоящи въпроси.

***
Враца.
От 10.30 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция, по време на която Фондация „ ЕкоЦентрик " и Дирекция на Природен парк „ Врачански Балкан " ще показват резултатите по план „ Младежки доброволци - за еко обучение ".

***
Горна Оряховица./с. Драганово.
От 17.00 часа на центъра на селото ще се организира детски празник - запалване на светлините на Коледната елха и посрещане на Дядо Коледа.

***
Гурково.
От 09.00 часа в НЧ „ Войвода Генчо Къргов - 1920 " ще се организира взаимна приемна на народните представители от Политическа партия ГЕРБ Борис Кърчев и Радостин Танев.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Младежкия център ще бъдат връчени премиите в Областния конкурс за есе „ Децата с увреждания измежду нас? ".

***
Добрич.
От 18.00 часа в Концертна зала „ Добрич " ще се състои празничен концерт на Хор „ Добруджански звуци ", отдаден на 11 декември - Световен ден на хоровото изкуство.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Галерия „ Георги Попов " ще бъде показана поетичната книга
„ Ще те докосна ли? " от Татяна Иванова.

***
Казанлък.
От 12.00 часа ще се организира взаимна приемна на народните представители от Политическа партия ГЕРБ Борис Кърчев и Радостин Танев.

***
Костинброд.
От 13.00 часа при асфалтовата база в Костинброд ще бъде направена символичната копка за рехабилитацията на още 22,2 км от второкласния път II-81 Костинброд - Бучин проход. На събитието се чака да участват ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура " инж. Дончо Атанасов, регионалният шеф на Софийска област Илиан Тодоров, кметът на Костинброд Трайко Младенов, народни представители и други

***
Монтана.
От 16.00 часа в Регионална библиотека „ Гео Милев " ще се състои церемонията за оповестяването на спечелилите от състезанието за Младежка авторска творба.

***
Пазарджик.
От 09.30 часа Окръжен Съд Пазарджик ще гледа делото против кмета на Септември Марин Рачев за неплащане на налози в огромни размери.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 1 на Пловдивския апелативен съд ще се гледа дело, формирано по тъжби на подсъдимите Костадин Илиев и Иван Саравски. Илиев е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност и бягство от мястото на престъплението, а Саравски - за прикриване на действието в качеството му на служител на реда.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 2 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против Цветан А., упрекнат в съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 10 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против Костадин П. и Надежда М., упрекнати надлежно за приемане и предоставяне на рушвет.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в зала 1на Районен съд - Пловдив ще се гледа делото против Албенко М., упрекнат в причиняване на имотна щета в изключително огромни размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 1 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против Александър Б., упрекнат в отбягване на заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в концертната зала на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство ще се състои тържествената гала по удостояването на Менда Стоянова с почетното звание „ Доктор хонорис идея " на АМТИИ.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала „ Дружба " на парк -хотел „ Санкт Петербург " ще се организира провежда кръгла маса под надпис: „ ЧУЙ МЕ! ВИЖ МЕ! ". Дискусията е заключителна част от план, обвързван с насилието над дами и деца. Събитието се провежда от Обединението на дамите социалистки област Пловдив.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в зала 10 на Районен съд - Пловдив ще се гледа делото против Светослав М., юрист от Адвокатска гилдия - Хасково, упрекнат в закана за ликвидиране към публицист.

***
Пловдив.
От 16.00 часа националният представител от Политическа партия ГЕРБ Менда Стоянова ще се срещне с жители в централния офис на партията на бул. „ Марица " 91.

***
Пловдив.
От 16.00 часа националният представител от Политическа партия ГЕРБ Атанас Ташков ще се срещне с жители в офиса на партията на ул. „ Стефан Стамболов " № 21.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ Вера Тоскова ще се срещне с жители в офиса на партията в регион „ Тракия " - в жк. „ Тракия " бл.91.

***
Пловдив.
От 16.00 часа националният представител от Политическа партия ГЕРБ Спас Гърневски ще се срещне с жители в офиса на партията в регион „ Източен " на ул. „ Коста Паница " №5.От 17.00 часа общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ Спартак Николов и Вихър Захов ще проведат приемна за жители в офиса.

***
Пловдив.
От 16.30 часа националният представител от Политическа партия ГЕРБ Димитър Лазаров ще се срещне с жители в офиса на партията в регион „ Централен " на ул. „ Прага " № 2. От 17.30 часа на същото място общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ Александър Радев ще организира приемна за жители.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в библиотека „ Иван Вазов " ще се открие галерия на пловдивски художници. Събитието е във връзка 40 години от основаването на Изкуствотеката в културната институция.

***
Пловдив.
От 17.00 часа общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ Даниела Дженева ще организира приемна за жители в офиса на партията в регион „ Южен ", ул. „ Академик Петър Динеков " № 1А. От 17.30 часа на същото място ще стартира срещата с общинския консултант Атанас Узунов.

***
Разград.
От 18.00 часа светлините на градската елха ще бъдат запалени по автентичен метод със специфичното присъединяване на група „ Вакали ", които ще показват неповторим арт-проект.

***
Свищов.
От 17.00 часа в Художествена изложба „ Николай Павлович " ще бъде открита коледна галерия базар с произведения на свищовски художници.

***
Свищов.
В отдел „ Изкуство " на Градска библиотека ще бъде открита Изложба-базар на книги за деца и възпитаници от издателствата „ Византия " и „ Ахат ".

***
Смолян.
От 14.00 часа в Регионален исторически музей „ Стою Шишков " отваря порти работилница за разработване на обичайната родопска сурвачка.

***
Средец.
От 10.00 часа националният представител от ГЕРБ-Бургас Галя Василева ще организира приемен ден за жителите на община Средец на пл. „ България " № 1.

***
Стара Загора.
От 09.30 часа Библиотeка „ Родина " ще гостува на децата от ЦДГ № 29 „ Славейче " по отношение на оповестената от МОН Национална седмица на четенето.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Общински съвет на Българска социалистическа партия - Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 13.30 часа в ДЦ „ Св. св. Козма и Дамян " ще се организира креативно ателие „ Коледно въодушевление с другари " с присъединяване на Клуба на доброволците към библиотека „ Родина ".

***
Стара Загора.
От 15.00 часа в Центъра за поддръжка за личностно развиване към Община Стара Загора ще се състои церемонията по награждаване на участниците в състезанието за детска рисунка „ Аз и природата ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България „ Захарий Княжески " ще бъде показан новият филм на Райчо Гънчев и Багатур от поредицата „ Айде холан, брей " - „ Калифер челник ".

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Драматичния спектакъл ще се състои Коледен театър на балетна школа при НЧ „ Родина 1860 ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперния спектакъл ще се състои церемонията по връчване на премиите „ Добрият самарянин ".

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще се организира Консултативен съвет.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се организира работна среща по отношение на осъществяване условията на Закона за противопоставяне на тероризма и Националния проект за противопоставяне на тероризма.

***
Шумен.
От 15.00 часа в НЧ „ Напредък-1869 " ще се състои концерт на хор „ Планинско ехтене ".

***
Шумен.
От 17.30 часа в изложбената зала на Регионална библиотека „ Стилиян Чилингиров " женско благотворително съдружие „ Подай ръка Шумен " ще открие благотворителна галерия на художничката Невена Пощарова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР