София. От 11.00 ч. в НУЛЦ на БЧК в село

...
София. От 11.00 ч. в НУЛЦ на БЧК в село
Коментари Харесай

БЧК ще отбележи Световния ден на първата помощ

София. От 11.00 ч. в НУЛЦ на БЧК в село Лозен, столичната червенокръстка организация ще означи Световния ден на първата помощ, който тази година минава под мотото „ Бъди воин по първа помощ в учебно заведение и в твоята общественост! “. Това оповестиха от БЧК .

Членове на Младежкия спешен екип - София, на Университетския спешно избавителен отряд /УАСО/ и на Firstaid.bg ще показват съществени техники за оказване на първа помощ. В особено сложени шатри ще бъдат показани техники за реакция при животозастрашаващи положения, при счупвания, при произшествия в учебно заведение, преместване на потърпевши, вярно оказване на КПР и потребление на автоматизиран външен дефибрилатор.

В 12.00 ч. всички участници и посетители ще се заловен за ръце и ще образуват обичайна в целия свят „ Човешка верига ” в поддръжка на първата помощ за всички нуждаещи се.

По време на събитието ще бъдат спазени всички ограничения за сигурност за предварителна защита на разпространяването на COVID-19. Ще бъдат употребявани персонални защитни средства /маски, ръкавици, дезинфектанти/ и ще бъде спазвана физическа отдалеченост сред участниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР