*** София. От 09:00 часа Пленарно заседание на Народното събрание. *** София.

...
*** София.
От 09:00 часа Пленарно заседание на Народното събрание.
*** София.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 26 януари 2023 г.

***

София.

От 09:00 часа Пленарно съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10:00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще открие в зала " Максима ", Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) интернационална научно-техническа конференция на тематика " Иновативни архитектурни, градивни и механически решения при строителството на метрополитени ".

***
София.
От 12.00 часа на кръстовището на бул. " Сливница " и бул. " Панчо Владигеров " зам.-кметът на Столична община Десислава Билева ще показа нова пилотна самодейност за отдалечен екологичен мониторинг и надзор на качеството на атмосферния въздух (КАВ) на територията на Столична община.

***
София.
От 10.00 до 13.20 ч. в Нов български университет (зала 20, к. 1) ще се организира вторият семинар в границите на плана, на който ще бъдат прегледани въпроси, свързани с пазара на труда в България, опциите за работа в Европейския съюз, платформи за асортимент на претенденти за работа, основаване на профил за кандидатстване за работа, източници за търсене на работа, какво значи " самодейно държание " и други.

***
Костинрод.
От 10.00 часа в Читалище " Иван Вазов " в града министър Никола Стоянов ще взе участие в конференция " Инвестиции и развиване на Костинброд ", проведена от Euronews Bulgaria, осведоми пресцентърът на Министерството на стопанската система и промишлеността.

***
Благоевград.
От 11:30 часа в кабинет 108 на община Благоевград ще се организира постоянната конференция на Радослав Тасков - ръководител на Общински съвет Благоевград.

***
Благоевград.
В зала 5 на Общината кметът на града Илко Стоянов ще даде конференция по настоящи тематики, свързани с развиването на Благоевград, директно след конференцията на ръководителя на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков.

***
Бургас.
От 13.30 часа министърът на младежта и спорта госпожа Весела Лечева, регионалният шеф проф. Мария Нейкова и кметът на Бургас Димитър Николов ще открият новия физкултурен корпус на Професионалната гимназия по Механоелектротехника и електроника.

***
Бургас.
От 14.00 часа в постройката на СУ " Константин Преславски " ще наградят Анабел Атанасова - дребната каратистка от Бургас, помогнала за ареста на пийнал водач.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще се организира тематична вечер, отдадена на Международния ден в памет на жертвите на Холокоста - 27 януари.

***
Бургас.
От 18.30 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще бъде показана втората книга на бургазлията Стоян Дамянов - " Граници ".

***
Сливен.
Кметът Стефан Радев ще взе участие в Инвестиционна конференция в Истанбул.

***
Смолян.
От 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян, Общинският съвет ще организира постоянно съвещание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР