*** София. От 08:00 часа ще се състои брифинг на представител на

...
***
София.
От 08:00 часа ще се състои брифинг на представител на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 март 2023 г.

***

София.

От 08:00 часа ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция в локалното платно на бул. " Ал. Малинов " до Академията на Министерство на вътрешните работи.

***

София.

От 9:00 часа, пред служебния вход на УМБАЛ " Царица Йоанна - ИСУЛ ", лекарите ще дадат информация за настоящото положение на здравната сестра, която беше призната по неотложност в УМБАЛ " Царица Йоанна - ИСУЛ " с пет прободни рани.

***

София.

От 11:00 часа помощник-генералният шеф на ЮНЕСКО Ернесто Отоне и началникът на отдел " Европа " в Центъра за международно завещание Берта Де Санкристобал идват на следващия ден на публично тридневно посещаване в България.

***

София.

От 15:00 часа, на езерото " Ариана ", Коалиция " Заедно " открива предизборната си акция.

***

София.

От 12:00 часа, пл. " Македония " 1, конгресен център " Глобус ", зала " Америка-Африка ", ет. 2, КНСБ стартира обичайните срещи с представители на главните политически партии, които вземат участие в идните избори за Народно заседание.

***

София.

От 16:00 ч. в Софийската синагога ще бъде връчването на благодарствени писма на институциите, които спомогнаха по улиците на град София да не се организира шествието на омразата, така наречен Луков марш.

***

Бургас.

От 10.30 часа в Културен дом НХК ще стартира концерт на Пенсионерски сформира " За дамите на Бургас ". Входът е свободен.

***

Бургас.

От 13.00 ч. в хотел " България " Областната организация на БЧК-Бургас ще организира своето годишно Oтчетно общо заседание.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Дома на писателя ще стартира " Завръщане в Итака " - дует " Морски струни ". Представят Живка Митева и Иван Ненков. Входът е свободен.

***

Варна.

От 18:00 на ул. " Л. Каравелов " 1 - галерия на Дора Драгнева в Градската художествена изложба - Варна.

***

Велико Търново.

От 11:00 часа в районен пресклуб на Българска телеграфна агенция - Велико Търново, ул. " Христо Ботев " 2, присъединяване в провеждането на начална конференция по Проект BG16RFOP001-1.009-0005-C04 / 19.07.2019 година " Интегриран градски превоз на град Велико Търново ".

***

Видин.

От 11:00 ч. в залата на Общински съвет - Видин ще се организира публично разискване на Проект на годишен проект на дейностите за поддръжка за личностно развиване на децата и учениците в Община Видин за 2023 година

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в залата на Община Кюстендил ще бъде показан планът " Повишаване на туристическия капацитет в Кюстендил и Куманово посредством съвременна визия на районите ". - отразява Венцеслав.

***

Дупница.

От 15.00 часа в залата на Община Дупница ще се организира " Работилничка за мама ".

***

Кюстендил.

От 19.00 чака в огромната зала на Общински трагичен спектакъл ще се състои благотворителният концерт " Надежда за Ива ".

***

Стара Загора.

Между 8:30 и 11:30 часа в Офис НФК Берое ще се организира акция по кръводаряване под надпис " Кръвна група " Берое ".

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Къща музей " Гео Милев " ще бъде показана книгата " Имало едно време в България " - записки, втори том на Мерсия Макдермот.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културния център " Стара Загора " държавна такса " Стоян Бъчваров " - Варна ще гостува с комедията " Любовникът от Занзибар " по " Любовник на жена си " от Ели Саги.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР