София. Ново взривяващо бойно шоу са подготвили от международната верига

...
София. Ново взривяващо бойно шоу са подготвили от международната верига
Коментари Харесай

Бойци от 13 държави излизат на международното бойно шоу нa SENSHI 8 на 22 май от 19 :00 часа

София. Ново взривяващо бойно шоу са подготвили от интернационалната верига SENSHI. То ще се организира на 22 май от 19 часа в София и ще изправи на кръга професионални състезатели и първенци по бойни спортове от цели 13 страни!

SENSHI 8 ще предложи на почитателите на високия адреналин и качествените борби общо 11 дуела по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са разрешени по-близки бойни обстановки, удари с лакти, колена и хвърляния.

В бойната карта на събитието са включени професионални състезатели и първенци по карате киокушин, кикбокс и муай тай от Германия, Казахстан, Сърбия, Украйна, Испания, Италия, Беларус, Португалия, Нидерландия, Босна и Херцеговина, Румъния, България и Русия. Всички те ще дойдат в България след даване негативни PCR проби на границата, а уредниците на бойното шоу ще покрият разноските по провеждането и на спомагателни PCR проби за всеки от тях за гарантиране на оптималната сигурност.

Бойната галавечер SENSHI 8 ще се организира при закрити за публиката порти и според всички ограничения за предварителна защита на здравните управляващи, а всеки, който жадува за качествено бойно шоу, може да го наблюдава онлайн в действително време по MAX Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.BG.

SENSHI 8 ще се излъчва онлайн гратис и за почитателите на бойните спортове в целия свят през най-голямата онлайн телевизия за бойни спортове FITE, както и на уеб страниците на Boec.COM, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Всичко настоящо към бойното шоу следете и в обществените мрежи на SENSHI във Фейсбук, Instagram и Youtube.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР