София. Ние сме хората, които можем да направим така, че

...
София. Ние сме хората, които можем да направим така, че
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Стефан Иванов, кандидат за кмет на София от НФСБ: Ние сме хората, които можем да направим така, че София наистина да стане по-сигурно място за живеене

София. Ние сме хората, които можем да създадем по този начин, че София в действителност да стане по-сигурно място за живеене. Това сподели претендентът за кмет на София от коалиция НСФБ - НФСБ, БДС Радикали Стефан Иванов по време на закриването на предизборната акция на партията в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
" Преди малко беше казано напълно заслужено, че се намираме пред един монумент, пред който всеки българин, който е отстоявал националната самостоятелност с цената на всичко благоговее ", сподели Иванов. По думите му от градинката " Кристал " през 1989 година потегля първият опит за нормализация и демократизация на България.
" Днес също тръгваме на един дълъг път - пътят за смяна. Нашата стратегия има доста съответни оферти. Разбира се има знаение какъв брой общински съветници ще влезе в Общинския съвет, тъй като това е разковничето, с цел да може да осъществяваме по-голямата част от тях ", сподели още Иванов. " Първото е за основаване на обществения указател, в който всеки един масраф, контракт и анекс други от общинските разноски, ще бъде обществен ", съобщи още Иванов. " Второто нещо, което е извънредно значимо - ние желаеме София да се развива на Север и Изток, а освен нагоре, на високо строителство ", добави още претендентът за кмет на София. По думите му ръководството на София в този момент е апатично. Според него София е на прага да влезе в застой. „ Ние сме хората да създадем по този начин, че София в действителност да стане по-сигурно място за живеене, по-привлекателно място за правене на бизнес. Град, в който хората се гордеят, че живеят. Трябва да върнем духът на остаряла София, изгубен някъде през годините. Духът на непримиримите, смелите хора, които желаят да живеят по-добре, освен за себе си и децата си, а и за всички тях “, сподели още Иванов. Той попита какво е самостоятелното благополучие, в случай че в близост е цялостно с нещастни хора.
Той акцентира, че претендентите на НФСБ желаят да дадем от себе си, не да вземат. „ Нищо не е изгубено, в случай че ние не се предадем. Тогава, когато имаме кураж, воля, предпочитание, имаме сила, борбата не е изгубена “, разяснява още Иванов социологическите изследвания при започване на акция. Той прикани да не се има вяра на тези „ псевдопророци “, които са начертали балотажа и са разпределили общинския съвет. „ До изборите има три дни. Ако всеки един от нас откри куража, волята в себе си, силата, да беседва с хора, да ги убеждава “, сподели Иванов.
„ Нашата коалиция се подписа за пет минути, водени от концепцията да променим България и София. Ако ние се оправим, София ще стане по-добър град за живеене. Ако ние се оправим, ще дадем нова сила на процеси в народен мащаб. Събирането на дясно-патриотични обединения в народен мащаб е предопределено да се случва. Безвремието рано или късно ще свърши. Ще пристигна време, в което истината, идеята, морала и честността ще са преди всичко в България и в София “, добави още Иванов. Той регистрира, че претендентите за районни кметове са виновни.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР