София. Ние ще дадем своя принос за предизборната кампания и

...
София. Ние ще дадем своя принос за предизборната кампания и
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Ние ще дадем своя принос за предизборната кампания и няма да спестим истината за никого и нищо

София. Ние ще дадем своя принос за предизборната акция и няма да спестим истината за никого и нищо. Това сподели ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков по време на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ На първо място това бяха доста динамични и настоятелен договаряния, в чиято основа имаше решимостта за намиране на мощно политическо решение, което дава отговор на упованията на българските жители за мощна, сериозна, солидна опция, която да не излъчва шоу, а която да предлага политика и решения. Да е в положение коренно да промени отровената политическа и управническа атмосфера “, сподели той. Петков добави, че разговорът е воден пред очите на обществото и в чиято основа е политиката.

„ До ден сегашен сред нас не е ставало дума нито за дотация, нито за присъединяване в управление на комисии и парламентарни групи. Всички диалози са били с акцент и основа политики. Мисля, че това е същностна разлика сред този формат и всички останали участници в изборния развой “, акцентира той.
„ Това бяха диалози, в които се търсиха мощните решения и в огромна степен бяха открити. АБВ ще взе участие със свои представители в 23 изборни региона, само че ще водим дейна акция на територията на цялата страна. Днес изборът пред българските жители е съдбоносен за бъдещето на страната. Това, което предлага „ Българска социалистическа партия за България " с спомагателните задължения, които бяха взаимно поемани от други сътрудници, е нещо качествено ново и нещо, което фактически може да даде на обществото чувство за публичен и цивилен надзор върху властта, за принадлежности на властта, които са обществени и подчинени на публичния интерес “, добави Петков. Той съобщи, че за АБВ е значимо да даде своя принос в изборния триумф.

Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР