София. Нашата задача в европейските институции е там да има

...
София. Нашата задача в европейските институции е там да има
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ивелина Василева в Поморие: Казваме не на двойните стандарти, няма втора ръка държави

София. Нашата задача в европейските институции е там да има знаещи и можещи хора. Хора, които познават механизмите на работа на тези институции. Това значи отстояване на опциите да се употребяваме от европейската взаимност. Но това значи и друго - мощна отбрана на националните ползи. Силна отбрана в посока на това България и нейните райони да имат своето почтено място измежду останалите страни -членки на Европейския съюз. Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева пред над 300 поморийци в залата на НЧ „ Просвета 1888 “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ България има своето почтено място в Европа и е редно да го пази. Ние споделяме не на двойните стандарти! Няма втора употреба хора, няма втора употреба страни. Това, което ще отстояваме, е по-добър живот за българите, повече благоприятни условия за стопанската система и приходи, които са равни на средноевропейските. Това можем да го създадем дружно “, добави още Василева.
Кандидатът за евродепутат напомни няколко от основните планове, трансформирали напълно образа на община Поморие, измежду които: построяването на Пречиствателна станция за отпадни води, първи стадий от строителството на новото Рибарското пристанище, водният цикъл в града, санирането на 17 жилищни и 5 обществени здания и други планове с екологична устременост. „ Наистина се гордея, че имам и своя непретенциозен принос за построяването на доста значима инфраструктура в Поморие, само че желая да поздравя кмета Иван Алексиев за многото планове, които осъществя, а това, несъмнено, става и с вашата поддръжка, с поддръжката на жителите на общината “, показа Василева.
Предстои реорганизация и рехабилитация на водоснабдителните системи и уреди в поморийските села Бата и Страцин, реорганизация на пътната настилка и създаване на велоалея на общинския път Каменар – Поморие, реорганизация и рационализация на рибарско пристанище Поморие – II стадий и реновиране на още две значими здания – някогашният Пионерски дом и някогашният Медицински пансионат.
„ България постоянно е била част от Европа, само че в никакъв случай не е била по този начин неразривно обвързвана, както през последните 12 години. Всеки от нас вижда по какъв начин се трансформират нашите градове и села, по какъв начин се трансформира образът на нашия град и на Бургаска област. Всичко това са придобивки вследствие на европейската взаимност, а Ивелина Василева има извънреден принос за реализирането на огромна част от тези планове “, сподели кметът на община Поморие Иван Алексиев в границите на полемиката.
Ивелина Василева оповести още една дълго чакана вест - сред 15 и 20 май 2019 година следва първата копка за пускане реализацията на обхода на Поморие: „ След дългите процедури имаме цялостната подготвеност за започване на този план. Аз като човек, който е от Бургаска област, имам своята персонална идея да работя в европейските институции за развиването на Черноморския район и опазването на Черно море. Това от своя страна е причина за развиването на туризъм, риболовство, локални стопански действия и на обитаемоте места по нашето крайбрежие “.
На срещата в Поморие участваха народните представители от ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев и Ася Пеева, както и общинският координатор на ГЕРБ и ръководител на Общинския съвет Адам Адамов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР