София, над 85 фирми-изложителки от близо 60 страни ангажираха щандове

...
София, над 85 фирми-изложителки от близо 60 страни ангажираха щандове
Коментари Харесай

BEGE 2022: Площта за изложението в София е изцяло заето

София, над 85 фирми-изложителки от близо 60 страни ангажираха щандове за ревюто на игралната и развлекателна промишленост BEGE 2022, като потенциалът на залите към този момент е напълно ангажиран. Едно от най-мащабните и значими събития в бранша за Европа ще се организира на 23-и и 24-и ноември Интер Експо център в българската столица.

„ BEGE се завръща след 2-годишна пауза поради пандемията и закономерно провокира мощен интернационален интерес. Професионалистите от сектора ще видят последните нововъведения в този бранш. Прави усещане, че в ревюто се включват огромен брой онлайн компании, което е израз на световните трендове към цифровизация. Сред тях са EveryMatrix, Al web code, G-Digital, Alberici и други “, разяснява Милена Цанкарска, бранд дипломат на ревюто. „ Дългоочакваното издание на BEGE още веднъж ще даде солидни благоприятни условия за основаване на нови стратегически партньорства и действителни вероятности за встъпване на нови пазари в района “, добавя тя.

BEGE е широкомащабна платформа за фирмите от развлекателната и игралната промишленост с построена известност на едно от най-успешните и новаторски изложби освен на Балканите, само че и в Европа. Ключова част от събитието е провеждащата се в неговите рамки Източноевропейска конференция на игралната промишленост (EEGS). През целия ден в зоната на EEGS в Интер Експо център ще протече наситена стратегия от презентации и полемики, покриваща последните трендове за развиване в промишлеността, дружно с положителните практики. Пълната стратегия на Конференцията може да видите.

Сред фирмите, декларирали своето присъединяване, още веднъж са: EGT, Amusnet Interactive, Mеrkur Gaming, Interblock, BetConstruct, CT-Gaming, CT-Interactive, Interblok, Digitain, Apex Pro Gaming, Palms Bet, UltraPlay, ODDS.GG, NFTPay.GG, Galaxy.bet, Advansys, AlfaStreet Trade BG, Apollo, BULGAMES, Run Your Own Poker Site, Fininvest, Magic play, Road Games International, SUZOHAPP, Winsystem, Zitro, Industrias Lorenzo, Innovative Technology, Casino Gaming Innovation (CGI), Crane payment Innovations (CPI) и други. Новите имена са: Julietech s.r.o., Unique Technology Solutions, Patir, Right Rental, Tyent, Teknikkart kart sistemleri и други Пълният лист с изложителите можете да видите.

BEGE – ревюто на игралната и развлекателната промишленост за района на Европа, е насочено към бизнеса и дава опция за определяне на търговски контакти и показване на артикули от развлекателния и игралния бранш, както и софтуерни артикули за усъвършенстване на оперативните, управническите и контролните процеси. Представените браншове обгръщат артикули и услуги, застъпени в главната активност на хотели, развлекателни центрове, търговски комплекси, заведения за хранене, питейни заведения, казина, и други, както и спомагателни артикули от маркетинг бранша, цифровите технологии, мобилните приложения, системите за сигурност и надзор, вендинг оборудването и други Повече форума можете да откриете на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР