София. На 31-ви май и 1-ви юни Здравен информационен център

...
София. На 31-ви май и 1-ви юни Здравен информационен център
Коментари Харесай

На 31-ви май и 1-ви юни Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ посреща медикалния онколог Доц. д-р Чигдем Усул Афшар

София. На 31-ви май и 1-ви юни Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ посреща за първи път медикалния онколог Доц. доктор Чигдем Усул Афшар. Това оповестиха от ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ .

Авторитеният онколог от турската болница „ Лив Хоспитал Вади “ ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с онкологични болести на 31-ви май и 1-ви юни в гр.София. Тя ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “- Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните и съвременни технологии в медицината.
Всички пациенти, с онкологични болести, могат да се възползват от безвъзмездна консултация с медикалния онколог по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от Безплатната консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния информативен център 0879 977 402 или 0878 500 940 и да си записат час.

Безплатните съвещания с Доц. Афшар са ориентирани към:
-пациенти с към този момент открити онкологични болести
-пациенти, нуждаещи се от второ мнение
-пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност в Турция

Коя е Доц.д-р Чигдем Усул Афшар?
Медикалният онколог Доц.д-р Джигдем Усул Афшар приключва медицинския факултет Cerrahpasa в Университет “Истанбул “ през 2001 година. Специализира в региона на Фармакологията в медицинския факултет на Университет „ Истанбул “, специализира Вътрешни заболявания в Istanbul Education and Research Hospital и продължава своето академично развиване в региона на Медицинската онкология. Автор е на редица научни материали в региона на здравната онкология и е сертифицирана от Европейското сдружение по здравна онкология и Турското общество по здравна онкология. Ежегодно взима присъединяване като преподавател в редица интернационалните онкологични конгреси и семинари. Към момента Доц.Д-р Афшар е учител по здравна онкология в медицинския факултет на Университет „ Баликесир “ и приема пациенти в най-новата болница от веригата лечебни заведения “Лив “-„ Лив Хоспитал Вадистанбул “.

В работата си Доц.д-р Афшар употребява най-съвременните благоприятни условия за лекуване на:
- рак на стомаха и панкреаса
- рак на гърдата
- рак на белите дробове
- колоректален карцином
- невроендокринни тумори
- меланоми
- сарком на меките тъкани

Работейки в новата „ Лив Хоспитал Вади “, където разполагат с най-високо равнище на технология в диагностичните и лечебни способи, тя има опция да развива и прецезира своя метод за лекуване и диагностика на тумори, благодарение на най-съвременната здравна инсталация в международен мащаб.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Доц.д-р Афшар на 31-ви май и 1-ви юни 2021г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:
- телефоните на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “- 0879 977 402 или 0878 500 940
- да заявят стремежи от тях час онлайн на: https://www.medikara.bg/

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР