София. На 29 май 2018 г. от 18.00 часа в

...
София. На 29 май 2018 г. от 18.00 часа в
Коментари Харесай

В двореца „Врана” ще бъде представен албумът „В служба на България”, посветен на 130 години от основаването на българската царска династия и 80 години от рождението на Цар Симеон II

София. На 29 май 2018 година от 18.00 часа в двореца „ Врана ” ще бъде показан албумът „ В работа на България ”, отдаден на 130 години от основаването на българската царска династия и 80 години от рождението на Цар Симеон II, които се навършиха през 2017 година Това оповестиха от пресофиса на Н. В. Цар Симеон II .
Албумът съдържа в детайли изложение на произхода на българската царска династия, историческите обстоятелства и делата им в работа на България.
Текстът е на български и британски език. Най-важните моменти от живота им са илюстрирани в приложението от неповторими фотоси, огромна част от които се разгласяват за първи път. Изданието е във тип на водоравен първокласен албум с твърда подвързия със златен отпечатък и автентично художествено оформление на книжното тяло.
Издание на Фонд „ Цар Борис и Царица Иоанна ” и издателство „ Български Бестселър – Национален музей на българската книга и полиграфия ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР