София. На 21 декември (четвъртък), от 14.00 часа в Регионалния

...
София. На 21 декември (четвъртък), от 14.00 часа в Регионалния
Коментари Харесай

Заместник-кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов ще връчи дарение от книги на столични училища и общински културни институти

София. На 21 декември (четвъртък), от 14.00 часа в Регионалния исторически музей – София (пл. „ Бански ” №1, централно фоайе) доцент доктор Тодор Чобанов, заместник-кмет на София, ще връчи подаяние от книги на библиотеки на столични учебни заведения, както и на Столична библиотека и филиалите й, библиотеката на Дом на културата „ Искър ” и на Детската креативна лаборатория към Регионален исторически музей - София. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .
В края на 2017 година, в символ на признателност за любовта и грижите, за неоценимата поддръжка към децата, като инвестиция в тяхното развиване и за поощряване на четенето измежду учениците, Столична община дава на библиотеките двеста обичани заглавия от детската и юношеската литература, произведения на български и международни класици, енциклопедии, национални приказки и други, издадени от Издателствата „ ПАН ”, „ Захарий Стоянов ”, „ Дамян Яков ” и „ Жанет 45 ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР