София. На 19 юни (вторник) от 10:00ч в Дома на

...
София. На 19 юни (вторник) от 10:00ч в Дома на
Коментари Харесай

Генералният директор в ЕК Тимо Песонен в дискусия на тема Как да комуникираме Европа

София. На 19 юни (вторник) от 10:00ч в Дома на Европа в София (ул. Г. С. Раковски 124) ще се организира обществен спор с Тимо Песонен, общоприет шеф на генерална дирекция " Комуникации " в Европейската комисия (EK). Това оповестиха от Представителството на Европейска комисия в България .
В полемиката ще вземат участие също Огнян Златев, началник на Представителството на Европейската комисия в България и доктор Ралица Ковачева, учител към Факултета по публицистика и всеобщи връзки в СУ " Св. Климент Охридски ".
Темата на гражданския разговор е " Европейски Съюз, Европейска комисия, ЕИФ - Е, И? Как да (не)комуникираме по европейски тематики ".
Целта на гражданския разговор е да потърсим дружно отговор на въпроса дали посланията на институциите на Европейския съюз съумяват да доближат до жителите. Участниците ще имат опция да споделят опита и гледната си точка с Тимо Песонен – индивидът, претрупан със задачата да управлява информационната машина на Европейската комисия.
Предварителната регистрация в интернет е наложителна на следния линк, който ще бъде наличен до 18 юни 2018 година Регистрационната форма ще остане отворена до постигане потенциала на залата.
Молим всички посетители да бъдат пред залата не по-късно от 09:30 ч. за регистрация и инспекция за сигурност, както и да носят със себе си документ за идентичност.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР