София. На 12 април ще направим среща с Министерството на

...
София. На 12 април ще направим среща с Министерството на
Коментари Харесай

Ричард Алибегов, БАЗ: На 12 април ще направим среща с Министерството на здравеопазването, идеята е от 15 април да можем да работим и вътре

София. На 12 април ще създадем среща с Министерството на здравеопазването, с цел да забележим по какъв начин се движим. Идеята е, в случай че са паднали числата, от 15 да можем да работим и вътре. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ ръководителят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) Ричард Алибегов .

Той изясни, че има заведения, които не са се съгласили да отворят през днешния ден, тъй като финансовите изражения не са положителни. Ричард Алибегов е безапелационен, че работата при тези условия обаче е по-добрият вид от това да не се работи въобще.

„ Хората не са съгласни, тъй като финансовото изражение за тях е отрицателно, за всички нас е отрицателно. Важно е обаче личният състав – най-ценния актив, който имаме ние, да се върне на работните си места. Осъзнавайки, че работим на загуба, по-добре да работим, в сравнение с да изчакаме още 15 дни и да не работим “, сподели още той.

" Финансовото изражение на това единствено градините да работят по принцип е отрицателно, защото 20 % от потенциала няма по какъв начин да изплаща 100 % от разноските, само че е значимо личният състав да се върне на работните места. Колкото и да е дребен размерът, който ще имаме като работа, това въпреки всичко ще разреши хората да изкарват по -прилични пари и най-много – да се върнат още веднъж към ритъма на работа. Стоенето във у дома приемането на помощи не въздейства добре душевен, а и не е добре за работната атмосфера впоследствие- хората стават мързеливи, губят привички. Със сигурност е по-добре да се работи даже по този начин. Ако е единствено за две седмици, бизнесът ще се оправи ", изясни ръководителят на БАЗ.

Габриела ГАНЕВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в раздел „ Мнение ”

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР