София. Н.В. цар Симеон II посрещна на работен обяд в

...
София. Н.В. цар Симеон II посрещна на работен обяд в
Коментари Харесай

Н.В. цар Симеон II посрещна на работен обяд в двореца „Врана“ членовете на УС на „Съвет на жените в бизнеса в България“

София. Н.В. цар Симеон II посрещна на работен обяд в двореца „ Врана “ членовете на УС на „ Съвет на дамите в бизнеса в България “. Срещата мина под надпис „ Жените водачи в предишното и в този момент “. Това съобшиха от пресофиса на Н.В. Цар Симеон II .

„ Съветът на дамите в бизнеса в България ” е съдружие, осъществяващо активност в социална изгода, чиито съществени цели са одобряване и разпространение на положителните практики и стратегии за насърчаването на професионалното развиване на дамите в дребния и междинен бизнес и израстването им в мениджърски позиции.

Н. В. цар Симеон II описа за майка си, кралица Иоанна. Той показа за развиваната от нея благотворителна активност в поддръжка на разнообразни организации, подпомагащи дами, сираци и други уязвими обществени групи.

Председателят на УС на СЖББ доктор инж. Боряна Манолова от своя страна показа някои от най-емблематичните планове на Съвета като Лидерска академия „ Успяваме в България “, стратегия BASE за започващи бизнесмени, Националната стажантска самодейност и други. „ Когато създадохме Съвета на дамите в бизнеса в България, го направихме с концепцията да окуражим дамите в дребния и междинен бизнес да преследват самоуверено фантазиите си, да се целят високо и да не се опасяват от провокациите. Гордеем се с обстоятелството, че нашите старания и отдаденост са високо оценени от стотиците млади експерти, мъже и дами, приключили стратегиите на Съвета “, сподели тя.

Н. В. цар Симеон II и представителите на СЖББ се сплотиха към концепцията, че е нужна поддръжка за запазване на старите български занаяти. По думите на доктор инж. Боряна Манолова програмата BASЕ, чието последно издание е във Велико Търново, може да даде нужния подтик в тази посока, подкрепяйки локалната занаятчийска общественост посредством бизнес ноу-хау и експертиза.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР