София. Можем да променим България с една единствена цел -

...
София. Можем да променим България с една единствена цел -
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Можем да променим България с една единствена цел - да спасим народа си и когато излизаме той да каже, че живее по-добре

София. Можем да променим България с една единствена цел - да спасим народа си и когато излизаме от ръководството той да каже, че живее по-добре. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на тържествено честване на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от основаването на Районните партийни организации " Сердика ", " Надежда " и " Връбница ", съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . По думите й няма никакво време за смяна. Нинова съобщи пред социалистите, че би трябвало да търсят съдружници измежду народа. „ Тук сте хора, произвеждали, познавате стопанската система. Тук сте хора лекари, познавате системата. Тук има мощ, която може да промени България. Народът би трябвало да ни последва, само че какво да му предложим? Каква ни е задачата? Искаме първо да спасим народа си от изгубване. Първа цел - да спасим народа си от демографската злополука и втора - този народ да живее добре. Как да го реализираме? Не може политиката в България да продължава да бъде мандатна и мандатно мислене “, разяснява Нинова.
По думите й политиката желае шир, небосвод, вероятност. „ Иска прогноза. Каква стопанска система и произвеждане ще прави България в идващите 20 и 30 години? Какви запаси имаме, какъв потенциал? Нека го създадем. След това да вържем тази стопанска система с просветителната система, с цел да подсигуряваме на едните работа и на другите фрагменти “, сподели Нинова. " Какво други на би трябвало?. Желание “,коментира Нинова и уточни, че това ще предложи на Националното заседание на Българска социалистическа партия.
„ Ще се обърнем към народа си. Ние ви предлагаме това, в случай че го харесвате последвайте ни, само че и ние ще ви върнем правото да бъдете свободни хора, да не се страхувате, да имате мнение, да го изразявате и да се борите за правата си. Това е нашето послание към българския народ. Тази естрада, Софийската градска организация, Коларовския регион са едни от най-подходящите да се обърнем към хората. Защото това е мощ, опит, мъдрост и професионализъм и най-важното честност. Почтеност с рекламация “, акцентира Корнелия Нинова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР