София. Млади социалисти, не се страхуваме, че ще заемете местата

...
София. Млади социалисти, не се страхуваме, че ще заемете местата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Преди две години ръководството на партията започна болезнена промяна, за да даде път на младите

София. Млади социалисти, не се опасяваме, че ще заемете местата ни и че ще ни промените - наше обвързване е да ви подготвим за този миг. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на Четвъртата национална конференция на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Искам да ви поздравя с провеждането на националната конференция и да ви пожелая тя да бъде доста сполучлива и с съответни резултати. Бих желала да ви благодаря за това, което направихме дружно за последната една година. Преди две години новото управление на партията започнахме една мъчителна смяна, задачата на която беше да дадем път на вас, на младите, без да сътворяваме спор сред поколенията “, сподели Нинова.
Тя съобщи, че след две години се усеща резултатът. „ Днес доста от вас са новите общински и регионални ръководители, новите депутати, членове на общински и регионални препоръки. Много от вас минаха през образованията на институти и политически школи, с цел да ви подготвим за оня миг, в който ще поемете от нас местата “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
" Млади социалисти, имам вяра, че нямате sms по кое време да ръкопляскате, сподели още Корнелия Нинова. Тя предложи на младежите в партията незабавно да се откажат от политиката, в случай че са се отдали на нея единствено поради привилегии и облаги.
" Даже освен това, чакаме от вас да измененията политиката. Днес обичайните политици, статуквото, старите политици, одобряват политиката като полза и привилегия. Отказаха да одобряват предлагането ни сами да създадем отстъпка, да се откажем от някои от привилегиите в името на други цели “, сподели Нинова. Тя прикани младежите да търсят съидейници измежду българските младежи, сътрудници и приятели в европейските страни. „ Търсете съидейници за дела, тъй като се видя,че прогресивните младежи, са доста близо до нашите хрумвания. Възхищавам се на реакцията на младите европейци след провеждането на Младежкия европейски конгрес в България “, сподели Нинова и регистрира, че те са се изправили пред цялото статукво и са споделили, че е унищожен многогодишния труд на младежите.
„ Те се възпротивиха на това някой да ги командва и да им натиска копчетата по кое време да ръкопляскат и по кое време не. Те се възпротивиха на това, че не бяха участници в политиката. Това са нашите естествени съдружници – млади и смели хора, с които би трябвало да върнем Европа там, откъдето стартира “, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР