София. МГЕРБ - София проведе редовна среща, в която участие

...
София. МГЕРБ - София проведе редовна среща, в която участие
Коментари Харесай

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов присъства на редовна среща на МГЕРБ - София

София. МГЕРБ - София организира постоянна среща, в която присъединяване взе регионалният координатор на ГЕРБ - София и административен секретар на партията Цветомир Паунов. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на събирането бяха разисквани идните начинания на младежката организация и дейностите, които ще бъдат осъществени в идващите месеци, както и по време на предизборната акция за европейските избори. Разисквани бяха и настоящи политически и организационни въпроси.
„ ГЕРБ работи поредно и прави нужното за развиването на страната. Вие сте главният движещ фактор на партията и на процесите, които протичат. Подкрепяме всяко нещо, което смятате за значимо, като самодейност “, сподели Цветомир Паунов.
Коментирани бяха и подправените вести, както и методите да им се противодейства. „ Те би трябвало да бъдат опровергавани и да се демонстрира действително свършената работа. Не би трябвало да позволяваме погрешната информация да се трансформира в всеобщ метод на подвеждане “, разяснява Цветомир Паунов. Според него от ден на ден хора стартират да развиват инстикт против подправените вести в интернет и са почнали да я отсяват информацията, като търсят няколко източника, с цел да бъдат осведомени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР