София Лорен е страхотна актриса за всички времена. Целият свят

...
София Лорен е страхотна актриса за всички времена. Целият свят
Коментари Харесай

Децата на София Лорен – Карло и Едоардо Понти: как се развиват съдбите им

София Лорен е страхотна актриса за всички времена. Целият свят беше в краката на филмовата богиня. Но самата жена не се усещаше изцяло щастлива, тъй като по никакъв метод не можеше да стане майка.

Софи мечтаеше за огромно семейство.

Понякога известните дами непринудено се отхвърлят от майчинството. В случая със София Лорен всичко беше друго. Първо, което е за италианците няма по-висока стойност от фамилията. Второ, тя беше бясно влюбена в брачна половинка си Карло Понти. Само че ориста не им даде деца.

Всички опити приключиха с крах. И на 34, София Лорен стана майка за първи път. През 1968 година актрисата има дълго чакано първо дете. За да мини всичкото на ред, Лорън трябваше да прекара съвсем 9 месеца в леглото.

А актрисата даже се хранеше легнала! Толкова огромен беше страхът й. Не може да става дума за кариера: тя пропускаше влиятелни кино фестивали и отлагаше всичко за една година.

 Фотографите ловуваха за фотоси на Лорън и децата.

Дългоочакваното бебе
Софи кръсти първото си дете на брачна половинка си. Карло Понти-младши се трансформира в главната грижа на Лорън: тя се справише добре и го гледаше без прислужници и бавачки. Папараците бяха от самото начало към Софи, които се радваха да създадат фотография на актрисата с дълго чакания правоприемник.

 Карло Понти-младши тогава и в този момент.

Карло Понти младши към този момент е на 53 години. Той не разочарова очакванията на майка си: той получава музикалното си обучение в Австрия, става сполучлив диригент и даже работи в Австралия като младши диригент на Руския народен оркестър в продължение на 18 години.

Сега Карло Понти живее и работи в Съединени американски щати. Женен е за унгарска цигуларка на име Андреа и има две деца: наследник Виторио се появи през 2007 година и щерка Беатриче през 2012 година

 Карло с майка си и брачната половинка си.

Второ благополучие
През 1973 година, когато Софи беше на 39 години, тя още веднъж стана майка. И още веднъж, с цел да понесе наследника, актрисата не напуща къщата няколко месеца. Второто дете също е наследник, който се споделя Едоардо. Този път актрисата използваше услугите на бавачка, тъй като тя към този момент имаше две дребни деца едновременно.

 Софи с Едоардо.

Появата на Едоардо Понти накара Софи да мисли за пенсия. Тя интензивно снима съвсем до края на 70-те, само че през 80-те се появяваше на екрана все по-рядко. Тя искаше да посвети цялото време на фамилията си и беше подготвена да смени метода на живоа си на домакински уют.

Едоардо Понти към този момент е на 48 години. Кариерата и животът му също вървят добре. Едоардо става режисьор и през 2020 година режисира София Лорен в „ Живот напред “. Това беше първата поява на актриса с основна роля след доста години.

 Софи със сина си на снимачната площадка на кино лентата през 2019 година.

Най-малкият наследник София Лорен е женен за актрисата Саша Александър. Двойката има две деца: 15-годишната Лусия София и 11-годишният Леонардо. Между другото, внучката на Софи, кръстена на нея, доста наподобява на известната баба. Единствената разлика е, че тя е руса със сини очи.

 Внучката на София Лорен е Лусия София.

Като цяло гледането на връзката на Софи със синовете й е наслаждение. За актрисата няма по-близки хора от фамилията й, поради което един път тя се отхвърли от сполучлива кариера.

 Не всяка актриса съумява да построи мощно семейство.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР