София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Матт

...
София. Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Матт
Коментари Харесай

Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Матт Бойс, заместник-помощник секретар към Държавния департамент на САЩ

София. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира среща с Матт Бойс, заместник-помощник секретар към Държавния департамент на Съединени американски щати, в централата на партията на ул. „ Позитано ” 20. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . По време на диалога бяха дискутирани двустранните връзки сред Република България и Съединени американски щати, измежду които търговско-икономическите връзки, съдействието в региона на защитата и развиването на енергетиката. „ Предстоящите решения по тези въпроси би трябвало да регистрират националния интерес на България и ползите на Европейски Съюз ", съобщи Корнелия Нинова. „ Ние поддържаме построяването на интерконекторните връзки с нашите прилежащи страни и когато управлявахме, работихме с съответни ограничения за тяхната реализация. Що се отнася до модернизацията на българската войска, гласувахме за нея, само че при решението за закупуване на техниката, би трябвало да се изчака решението на експертната група. Ние не се месим в нейната работа ”, означи водачът на Българска социалистическа партия.
Поставени бяха въпросите, свързани с сключване на Спогодба за обществена сигурност и присъединението на България към програмата за освобождение от визи и възстановяване на капиталовия климат в България.
В срещата присъединяване взеха още зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Деница Златева, зам.-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ” Драгомир Стойнев и секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР