София. Лекари от столични болници се включиха с безплатни прегледи

...
София. Лекари от столични болници се включиха с безплатни прегледи
Коментари Харесай

Лекари от столични болници се включиха с безплатни прегледи в инициативата на омбудсмана Мая Манолова в помощ на социално слаби граждани

София. Лекари от столични лечебни заведения се включиха с безвъзмездни прегледи в самодейността на омбудсмана Мая Манолова в помощ на обществено слаби жители. Това оповестиха от УМБАЛ " Св. Анна " -София . Двама млади кардиолози от Отделението по кардиология, към Клиника по вътрешни заболявания на УМБАЛ " Св. Анна " -София преглеждаха пациенти в шатрата на обществената кухня на омбудсмана Мая Манолова, ситуирана в двора на софийския храм „ Св. Св. Кирил и Методий “.
Това са доктор Йордан Христов и доктор Мирослав Ангелов. От името на болничното заведение те одобриха и премията от госпожа Манолова -почетен знак " Добро сърце ".
„ Любовта, която носим в сърцата си, има разнообразни измерения. Но грижата, вниманието, човешкото отношение към близък и изключително към най-уязвимите хора, са най-висшата й демонстрация. Неслучайно избираме този ден за самодейността и неслучайно каним лекари, най-вече кардиолози, тъй като в основата е сърцето, което с цел да дава обич, би трябвало да е крепко “, е посланието на омбудсмана Мая Манолова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР