София. Коалиция за България“ отбеляза Деня на Европа и Деня

...
София. Коалиция за България“ отбеляза Деня на Европа и Деня
Коментари Харесай

Eвропейски избори 2019: „Коалиция за България“ отбеляза Деня на Европа и Деня на победата над хитлерофашизма с концерт на група „Сигнал“

София. „ Коалиция за България “ означи Деня на Европа и Деня на успеха над хитлерофашизма с концерт на група „ Сигнал “ – събитие, което събра стотици жители. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
Председателят на обединението Румен Петков означи, че през днешния ден е популярен и ярък ден – ден, без който Европа, каквато я познаваме, нямаше да съществува. Той показа претендентите за Европейския парламент на „ Коалиция за България “.
„ Предлагаме една мощна интелектуално мощна група претенденти за евродепутати.
Имаме гордостта да кажем, че живеем, трудим се за България. Водим борба за българското бъдеще, православни славянски обичаи. Днес ние предлагаме политики, които да загърбят омразата и да изведат България там, където й е мястото. Днес главната тематика на българското общество е и тази, която „ Коалиция за България “ предлага - мир, сигурност, разцвет за всички страни и жители.
Водачът на листата на „ Коалиция за България “ проф. Боян Дуранкев, в подтекста на събитието (концерт на група „ Сигнал “) съобщи, че води листата на политическа групировка, която е сигнал, че са вероятни положителни решения, сигнал за едно по-добро бъдеще – че е допустима политика с хора с чисти лица, сигнал, че си заслужава да се гласоподава за едно по-добро бъдеще.
Кандидатът за евродепутат и водач на АБВ-Младежи Пламена Заячка акцентира, че 9 май е и ден за размисъл - накъде ще поемем след 26-ти май. „ Ние от КБ желаеме да дадем кротичък път на България. Европа би трябвало да поеме отговорността да бъде водещ фактор в международната архитектура по сигурност “. Заячка акцентира нуждата от това страната ни да взе участие интензивно при вземането на основни решения в Брюксел.
Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012) съобщи, че Европа може да бъде мощна тогава когато не е против Русия и прикани да се върне разговорът и тонът на съгласие. Той е безапелационен, че опасността от тероризъм няма по какъв начин да бъде преодоляна, без съгласие и акцентира, че точно „ Коалиция за България “ е антивоенната политическа мощ.
Президентът Първанов съобщи, че е от изключителна значимост страната ни да има представители в Екологичен потенциал, които да бранят българския интерес. Не желаеме нуклеарни оръжия, желаеме нуклеарна енергетика.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР