София. Кандидати на АБВ за общински съветници в София, запознаха

...
София. Кандидати на АБВ за общински съветници в София, запознаха
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидати на АБВ за общински съветници в София, запознаха жителите на квартал „Горна баня“ с приоритетите си за развитието на столицата

София. Кандидати на АБВ за общински съветници в София, срещнаха жителите на квартал „ Горна баня “ с целите си за развиването на столицата. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Христо Михайлов, който живее в същия жилищен квартал и е се бори за областен кмет на „ Овча купел “, организира разговор с голям брой жители, като ги срещна с разнообразни свои хрумвания за възстановяване на инфраструктурата, сигурността и чистотата в „ Горна баня “. Той бе безапелационен, че проблемите имат своите решения, само че досега липсва воля те да бъдат осъществени.
По време на самодейността лидерът на листата на АБВ за София Ивайло Калфин сложи акцент върху метода, по който се ръководи столицата ни сега. Според него града и общината се нуждаят от съвременни публични и административни услуги, ограничения за възстановяване на чистотата на въздуха, качествена строителна и ремонтна активност, налична градска среда и красиви градски пространства.
В събитието присъединяване взеха голям брой членове и симпатизанти на партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР