София. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се

...
София. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се дължи на разбъркването, което Радев направи

София. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се дължи на разбъркването, което Радев направи. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ след регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 14 ноември, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Вероятно това е въпросът, който най-вече ви вълнува, само че през днешния ден внесохме всички нужни документи, както и всички нужни подписи. Събрали сме 27 хиляди подписа и за двете акции за избори за Народно заседание и за президент и вицепрезидент. За всяка систематична партия е извънредно значимо да подхожда съществено към всеки тип избор. Сега обаче сме в обстановка, в която през днешния ден завършват номинациите във всички наши структури и за двата типа избори. Когато ги обобщим, безусловно първо медиите, а и обществото ще разбере нашата кандидатпрезидентска двойка и нашите листи за народни представители ", сподели Атанасова.

Според нея имената не са единственото значимо нещо, тъй като би трябвало да се приказва за изборния развой.
" Защо се стигна до тук? Как политическите партии, които завоюваха доверието на хората не могат да носят отговорност и българите ще са принудени за следващ път да бъдат на избори и да избират неразбираемо от какво. Трябва да приказваме за проекциите на един политически инженер и това е президентът Румен Радев. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система се дължи на разбъркването, което той направи и предходната година и с това, че не беше център за консенсус и обединяване и на институции и на политически партии, с цел да се носи отговорност за българските жители ", акцентира Десислава Атанасова.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР