София. Електрохолд ще е новото име на ЧЕЗ в България

...
София. Електрохолд ще е новото име на ЧЕЗ в България
Коментари Харесай

„Електрохолд“ ще е новото име на ЧЕЗ в България

София. " Електрохолд " ще е новото име на ЧЕЗ в България от края на април тази година. Операторът на електроразпределителната мрежа ще се споделя Електроразпределителни мрежи Запад. Промяната на имената няма да се отрази на клиентите на сдруженията на ЧЕЗ в страната и не изисква дейности от тяхна страна, оповестиха от пресцентъра.

" Електрохолд " ще е новото име на сдруженията на ЧЕЗ в България от края на април 2022 година Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България - ЧЕЗ Разпределение, ще се назовава Електроразпределителни мрежи Запад АД (ЕРМ Запад АД). Освен промяна на имената сдруженията от групата ще показват нова корпоративна еднаквост и нов брандинг.
" Електрохолд България " ЕООД ще е приемник на ЧЕЗ България ЕООД, " Електрохолд Продажби " АД - на " ЧЕЗ Електро България " АД, " Електрохолд Трейд " ЕАД ще е името на " ЧЕЗ Трейд България " ЕАД, а сдружението за обезпечаване на ИКТ услуги ще се назовава " Електрохолд ИКТ " ЕАД.
Съгласно нормативните условия акционерите на двете сдружения - " ЧЕЗ Разпределение България " АД и " ЧЕЗ Електро България " АД, ще гласоподават новите имена и лога на общи събрания в края на април. Ребрандирането на фирмите ще започва след утвърждение от акционерите.
Това е поредна стъпка в тактиката на " Еврохолд България " АД след придобиването на седем компании на чешката ЧЕЗ Груп в България през юли 2021 година

Новата еднаквост отразява приемствеността в историята на сдруженията, като в същото време акцентира корпоративната им принадлежност. Тя е направена в сходство със актуалното схващане за динамично разрастваща се компания, която обезпечава сила, цифровизира мрежата си, влага стабилно и работи за възстановяване качеството на живот. Брандингът отразява главните полезности на сдруженията на Електрохолд - професионализъм, отговорност, успеваемост, непоклатимост, доверие и иновативност.

Новият имидж на фирмите от групата ще се гради освен на промени в корпоративния образен жанр, само че и в още по-усилена работа за повишение на потребителската задоволеност и създаване на доверие, необятно нахлуване на електронното обслужване, рационализация и цифровизация на мрежата, тактика за въвеждане на нововъведения в крайник с измененията в бранша, стабилно развиване и вложения.
Смяната на имената и логата не постанова клиентите да подхващат никакви спомагателни дейности.
" Еврохолд България " АД

" Еврохолд България " АД е водеща финансова и енергийна група с активност в района на Централна, Източна и Югоизточна Европа. Компанията развива бизнес в региона на дистрибуцията и доставките на електрическа енергия, застраховането, лизинга, продажбите на коли, вложенията и ръководството на активи. Акциите й се търгуват на фондовите тържища в София и Варшава. Еврохолд е притежател на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от огромните застрахователни групи в района. ЕИГ оперира в 14 страни, обслужва над 4 млн. клиенти и има над 3000 чиновници. През 2021 година Еврохолд закупи посредством подхолдинга си Eastern European Electric Company дъщерните сдружения на чешката енергийна компания ЧЕЗ Груп в България, които имат над 3000 чиновници и обслужват съвсем 3 млн. консуматори на територията на страната.
www.eurohold.bg; www.eig.bg

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР