София. Днес ще се проведат последните две дискусии, инициирани от

...
София. Днес ще се проведат последните две дискусии, инициирани от
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ ще проведе дискусии с цел постигане на коалиционно споразумение на тема „Финанси“ и „Международни отношения“

София. Днес ще се проведат последните две полемики, инициирани от „ Продължаваме Промяната “ по основни политики за разработване на съдружно съглашение. От 10.00 ч. ще се организира полемиката на тематика „ Финанси “, а от 15.00 ч. тази на тематика „ Международни връзки “.
Срещите ще бъдат извършени като паралелни полемики и ще бъдат излъчени онлайн в страницата на „ Продължаваме Промяната “ във Фейсбук, YouTube и на уеб страницата promeni.bg. Коментари от страна на „ Продължаваме Промяната “ ще има след привършване на цялостния цикъл от срещи.

Във всяка от полемиките по другите тематики са поканени да вземат участие по трима специалисти от Българска социалистическа партия, „ ИТН “ и „ Демократична България “. На тях ще бъдат разисквани главните проблеми на съответния бранш, предложенията и ограниченията, които се плануват съгласно стратегиите на другите партии. Във всяко от разискванията ще взе участие по един от водачите на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР