София. Днес ще предоставим оригиналния запис по Ало, Банов съм

...
София. Днес ще предоставим оригиналния запис по Ало, Банов съм
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Днес ще предоставим оригиналния запис по Ало, Банов съм на Специализираната прокуратура

София. Днес ще предоставим истинския запис по " Ало, Банов съм " на Специализираната прокуратура. Това сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за българия " Елена Йончева по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Според нея на ход е Специализираната прокуратура и въпросът е дали ще бъдат прикрити още веднъж тези, които са на власт.
Тя напомни случилото се с аферата " Ало, Ваньо ". " Знаете, министър-председателят изиска да бъде спряна инспекция на Митниците. Същата орис готвят на аферата " Ало, Банов съм ". Надявам се да не им позволим това да се случи ", добави Йончева.
Във връзка със очевидеца по " Ало, Банов съм ", Йончева разяснява: " Дали той ще свидетелства е негова решение, факт е, че се опасява да го направи. България няма основани условия, които да подсигуряват сигурността на хора, които свидетелстват за корупционни практики. Аз няма да издам своя източник и това ми разрешава както етичния кодекс на българските медии, подписан на 24 март 2015 година, по този начин и предварителното съглашение на Европейска комисия от 12 март тази година. Става дума за предварителна инструкция за отбрана на източника на информация. Все още не е влезнала в действие и това може би ще подсигурява здравето и живота на източника ".
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР