София. Диалог в този парламент няма - има нови партии“,

...
София. Диалог в този парламент няма - има нови партии“,
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Диалог в този парламент няма - има „нови партии“, преследващи лични и тяснопартийни интереси

София. Диалог в този парламент няма - има „ нови партии “, преследващи персонални и тяснопартийни ползи. Това съобщи зам.-председателя на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов по БСТВ, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Диалог в това Народно заседание няма. Има представители на така наречен „ нови партии “, които преследват персонални и тяснопартийни ползи, а на дневен ред не са проблемите на обществото. В момента влизаме в икономическа рецесия, резултат от здравна рецесия. Хората чакат с вяра този парламент да донесе предстояща смяна, която да усъвършенства живота им. Напротив, те виждат едни боричкания, една партия, която излъга всички със своите прокламации и обещания, че ще промени всичко. Оказа се, че са „ небрежно “, да трансформират Изборния кодекс в техен интерес “, сподели Иванов. Той акцентира, че има потребност от държавно управление, което да работи и то е можело да се случи.

По отношение на проваленото съвещание на Народното събрание през днешния ден, когато болшинството отхвърли оферти дневен ред, националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Вяра Емилова разяснява: „ Малките партии се пробваха да ни пришият към статуквото, да кажат, че сме в съглашателство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние отговаряме за личните си решения – не е имало авансово координиране с други политически партии. Като обществена партия, слагаме обществените тематики като приоритет. Дневният ред на общество са бедността и методите за справяне с корупцията, както и привличането на вложения “.

По думите на Емилова на жълтите павета животът наподобява по един метод, а за хората от дребните обитаеми места той е напълно друг.
По тематиката с Изборния кодекс, Емилова напомни, че от левицата поредно упорстват за дейна регистрация, напълно машинно гласоподаване и видеонаблюдение.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР