София. Дъгата е чудесен символ на РСМ и следва да

...
София. Дъгата е чудесен символ на РСМ и следва да
Коментари Харесай

Искрен Веселинов, ВМРО: Дъгата е чудесен символ на РСМ и може да замени звездата от Вергина

София. Дъгата е превъзходен знак на РСМ и следва да размени звездата от Вергина: подправени полове, подправено минало, подправени народи! Да живее Скопие прайд! Това написа в персоналната си страница във лидерът на листата на „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, „ Воля “ И НФСБ “ за Русе Искрен Веселинов, във връзка информацията, че президентът и министър-председателят на районен съд Македония Пендаровски и Заев са се присъединили в гей парада в Скопие, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация .

„ Припомняме, че ние, „ Българските патриоти “, заклеймихме обществено провеждането на този перверзен поход на „ различността “ в София и в други градове на страната и оставаме единствената политическа мощ, която отстоява намерено християнските полезности, морала и смисъла на фамилията.
Не инцидентно точно фамилните политики и анти-джендър пропагандата са наши съществени цели. А смяната и подмяната на историята, изключително във връзка с общата ни такава с РСМ и участието ѝ в Европейски Съюз – за нас това не предстои на коментар, до момента в който лицемерието на политиците отвъд границата не спре “, показват от партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР