София. БСП за пореден път използва старата си тактика да

...
София. БСП за пореден път използва старата си тактика да
Коментари Харесай

Министър Лиляна Павлова: БСП за пореден път използва старата си тактика - да атакува най-успешните политики и постижения на българското правителство

София. Българска социалистическа партия за следващ път употребява остарялата си тактичност да нападна най-успешните политики и достижения на българското държавно управление. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова във връзка рецензиите, които насочи през днешния ден Българска социалистическа партия към българското европредседателство. „ Българска социалистическа партия още веднъж подлага на критика безспорните достижения на България и не е схванала кои бяха целите в Програмата на Българското председателство на съвета на Европейски Съюз, показани на 1 декември 2017 година в Народното събрание на Република България и със свое решение изрази поддръжка за Програмата “, съобщи Павлова.
По думите ѝ Българска социалистическа партия употребява Българското председателство, с цел да може управлението ѝ да основава усещане на дейна и градивна съпротива. „ Сътрудничеството с най-важната за председателството непрекъсната парламентарна комисия за европейските въпроси, беше скъпо, а тя е ръководена от представител на Българска социалистическа партия. Диалогът посред ни беше непрекъснат и потребен в търсенето на консенсус по значими за страната ни и Европа тематики “, добави тя. Според нея главната цел на Българска социалистическа партия е да дискредитират държавното управление, както с митинги, по този начин и с вотовете на съмнение, планувани по график и без причини. „ Не че няма проблеми в страната, само че те се вземат решение с дейности, с разговор, а не с спекулативни изказвания и ПР акции “, уточни тя.
„ Всички ругатни и нападки са плод на политическа завист и злоба. Българска социалистическа партия няма градивни оферти или визия, а единствено гневна битка за власт непременно на правилото „ 3 пъти катастрофирах, и към този момент се научих по какъв начин да карам колата “, сподели още Лиляна Павлова.

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР