София. БСП за България сезира главния прокурор на републиката Сотир

...
София. БСП за България сезира главния прокурор на републиката Сотир
Коментари Харесай

БСП: Главният прокурор да разпита Борисов за наркотрафикантите

София. „ Българска социалистическа партия за България ” сезира основния прокурор на републиката Сотир Цацаров за думите на премиера Бойко Борисов, че в Народното събрание не престават да стоят хора, забъркани в наркотрафик и хора, които са купували гласове от пандизчии. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Народният представител от левицата Филип Попов показа пред медиите сигнала. В него Българска социалистическа партия упорства основният прокурор да разпита министър-председателя на България Бойко Борисов - по кое време, от къде, от кого, по какъв начин и при какви условия е получил информацията.
Публикуваме цялостния текст на писмото от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” до основния прокурор Сотир Цацаров без редакторска интервенция:
" УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ,
Обръщаме се към Вас във връзка думите на министър-председателя на Република България господин Бойко Борисов: „ …в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници… ”. Това негово изказване е изказано на 12.11.2017 година, при откриването на главно реконструираната и актуализирана зала „ Асикс Арена ” в гр. София.
За ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” е неприемливо в Народното събрание да има депутати, забъркани с наркотрафик и пазаруване на гласове.
Като се има поради горепосочените обстоятелства и информация, апелирам да извършите всички нужни дейности според използвания закон, в това число и да разпитате министър-председателя на Република България господин Бойко Борисов – по кое време, от къде, от кого, по какъв начин и при какви условия е получил информацията, както и – кои са въпросните лица, занимаващи се с наркотрафик и пазаруване на гласове и дали е дал същата информация на способените държавни органи за предприемане на нужните дейности ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР